tiistai 20. syyskuuta 2011

Kisaviikon ohjelmaa

Vaikka edellisessä postauksessani mainitsin että Lappeenrannan kisoihin ei mitään viimeistelyjä tehdä ei se tarkoita etteikö tässä viikon aikana tapahtuisi paljonkin. Mitään vesi-/suola-/hiilarikikkailua ei siis suoriteta, eikä treenejä muuteta paitsi tietysti kisapäivän osalta (no, voihan se olla että lähden treenaamaan jos ei tarvitse finaaliin mennä).

Muunlaisia viimeistelyjä kuitenkin tehdään pilvin pimein, sillä haluan tehdä selvän eron CBB ja BF kisalookin välille. Lajit sekä niiden arvostelukriteerit kun on aivan erilaiset. Viimeviikollahan sain jo pidennykset hiuksiin ja takkuuntuvan pehkon kanssa on nyt jo melkein totuttu elämäänkin. Eilen saapui pitkään odottamani "bling bling" irtoripset ja klipsiraidat, joita tosin pettymyksekseni oli vain 1kpl tilaamani kolmen sijaan. Toivottavasti loput ehtii vielä tulla ennen lauantaita.

Korkokengillä kävelyä olette myös päässeet todistamaan, kuten myös monet salini hämmentyneet kävijät kun olen tehnyt poseeraus ja T-kävelyharjoituksia Sykkeen aulassa. Tänään saan vielä ulkopuolista konsultointia kävelyyni kun ystäväni Anni tulee touhussa vähän opastamaan.

Huomenna onkin jo keskiviikko! Illalla tehdään koekampaus ja koemeikki. Katsotaan saadaanko minusta naamioitua nättiä, ja täytyy myös kokeilla sitten poseerauksia käherretyn pehkon kanssa.


Torstaille ei taidakkaan olla mitään erityistä ohjelmaa (vielä), voisin käyttää treeneiltä yläjäävän ajan pumppiruokia ostellen. EDIT: Sainkin aamuksi ajan LPG-imurullaus hoitoon Treenix:ille. Eli vähän on viikolle hemmotteluakin tiedossa. Toivon että LPG:stä on apua rikkinäiseen olkapäähän, sekä yleiseen palautumiseen. Kirjoittelen aiheesta sitten kokemuksia kun niitä on.


Perjantaina onkin sitten jo kilpailijakokous, sekä Fashion By Night, johon lupauduin yhteen salaiseen paikkaan seisoskelemaan bikineissä.

Lauantaina aamu kuudelta alkaa kisapäivä lämpörullien laitolla ja ensimmäisen kisavärikerroksen levityksellä. Ja 11 mennessä toivottavasti on kaikki kunnossa ja tämä tyttö Lappeenrantasalin lämpiössä pumppailemassa.

Ja niin, tämän lisäksi on tietysti ihon valmistamista kisavärille, eli kuorintaa ja rasvausta sekä ihokarvojen poistoa. Ja niin, ei unohdeta aamulenkkejä ja salitreenejä jotka jatkuu normaalisti ainakin torstaille asti! Jossain välissä olisi toki hyvä vähän rentoutuakin! Huh huh!

Ei kommentteja: