torstai 15. syyskuuta 2011

Täytyyköhän sittenkin opetella T-kävely?

Reilu viikonpäästä olisi siis tarkoitus olla Lappeenrannassa Body Fitness lavalla. Olin jo aikaisemmin todennut että koska T-kävely suoritetaan vain finaalikierroksella jossa on siis 6 parasta lavalla, ei minun tarvitse sitä opetella, sillä tuossa kovassa joukossa ei finaaliin ole asiaa. Nyt kuitenkin sarjan kilpailijoiden määrä on pudonnut jo kymmeneen, joten jos se tuosta vielä paljonkin kutistuu on riskinä että  finaalikierroskin pitäisi suorittaa. Eikai sitä voi sanoa että "sorry, osallistuisin vaan ekalle kierrokselle". Täytyykin siis seurata tilannetta ja varmuudenvuoksi ainakin ajatuksen tasolla valmistautua. Minähän en Jyväskylässä ollut katsomon puolella, eli en tiedä edes miten siellä keikisteltiin. Mutta täytyy katsoa jos jostain löytyisi videoita kyseisestä toiminnasta.

Mitäs muuta sitten tänään kuuluukaan, 
40min aamulenksu, kävelyä ja vähän hölkkää 4,5km. Piti olla intervalleja, mutta eilen oli jalkatreeni niin enpä tehnyt.

Yö oli ihan kamala. Uusi tukka hikoilutti ja kutitti ja painoi. Pyörin hereillä melkein koko yön! Onneksi tuli tämä pehko laitettua jo nyt niin ehtinee tähänkin tottua ja saada vielä kunnon yöunia ennen kisoja. Aamulenkillekin lähtiessä oli pieniä haasteita miettiä mihin tukka oikein työntääkään, empä muistanutkaan kuinka hankalaa on olla pitkän tukan kanssa, ja hankalampaa vielä kun tukka ei ole oma!

Eilen siis kävin junppaamassa etureidet ja pohkeet vihdoin. Oli myös hiilaripäivä, joten mulla menee nyt ihan päin seiniä taas nämä aikataulutukset, koska tänään meinasin pitää lepopäivän treenistä. No täytyy fiilistellä, ehkä lähden sitten treenaamaan takakoipia kuitenkin. Tai sitten vaan tekemään pidemmän köpölenkin. Polvikin on tuntunut hyvältä viikonlopun tankkauksien jälkeen niin ehkäpä pidempi lenkki onnistuisi. Pohkeiden treenaus tuotti yllättäviä ongelmia johtuen maanantaisesta jalkojen hieronnasta. Soleus (leveä kantalihas) oli todella juntturassa ja niitä hierottiin ilmeisen kovakouraisesti mikäli kirosanojen määrästä voi mitään päätellä. Nyt sitten istuen pohkeita tehdessä ilmeni sellainen problema että yläasennossa pohkeesta hävisi jännitys kokonaan ja lihas vaan muljahteli inhottavan oloisesti. Tyydyinkin siis vaan pumppailemaan kevyesti pohkeita istuen, ja tein sitten seisten vähän raskaamman treenin. Täytyykin siis fiilistellä palautuuko pohkeet normaaliksi ennen vkloppua, mikäli ei niin täytynee aikaistaa jalkojen hierontaa niin ettei niitä enää SM-kisaviikolla runnota.

Ei kommentteja: