tiistai 13. syyskuuta 2011

HIIT 14 ja risa olkapää

Tänä aamuna sitten uskaltauduin jo intervallien ihmeelliseen maailmaan. Jalat tuntu eilisen hieronnan jälkeen aluksi vähän tahmeilta, mutta kyllä se siitä sitten kivasti lähti rullaamaan. Vedot ei olleet mitään 100% intensiteetillä tehtyjä joka näkyy maksimisykkeen alhaisuudessa, mutta hölkkäsin paria väliä lukuunottamatta kaikki vetojen välit, eli pidin hyvää vauhtia yllä kokoajan. Keskivauhti oli sellaista 1km/5,5min, eli ihan mukava tahti epätasaisella pururadalla.

Tarkemmat statit:

kesto: 40min
matka: 4800m
keskisyke: 145
maks.syke 188

Huomaa kyllä että vielä on energiaa kropassa vklopun mättöjen jälkeen. Tekis mieli kokeilla cooperiakin tässä joku päivä, mut ehkä sitten SM:ien jälkeen kun on saanut taas kunnolla syödäkseen, sitäennen mulla tuskin on mitään tankkauksia enää.

Sitten päivän valitukset. Olkapäähän on vaivannut nyt jo viikkoja, eikä muutaman päivän tulehduskipulääke/kylmäkuuri taitanut auttaa mitään. Eilen kävin jumppaamassa olkapäät ja rintaa ja voi jumalauta että koski tehdä punnerrusliikkeitä. Pitäs vissiin malttaa jättää ne pois että ei ihan lopullisesti sano sopimusta irti tuo olkapää. Yöunet menee myös... mut ei oo niin justiinsa.

Ja niin, paino oli taas tullut kilon alas eilisestä, mutta onhan tässä vielä matkaa pari kiloa siihen mitä se on alimmillaan ollut...

Ei kommentteja: