tiistai 6. syyskuuta 2011

Rentoutuspäivä ja hiilujen odotus

Tänään oli päivällä hieroja. Hierottiin yläkroppaa kun jalkoja ei tässä vaiheessa uskalla enää ottaa, ties mikä kammo turvotus iskee. Kun mitään pahoja jumeja ei ollut, tai sitten hieroja oli harvinaisen helläkätinen, niin hieronta oli oikein rentouttava kokemus ja lähes torkahtelin hierontapöydälle. Tällainen rentoutus tulikin tarpeeseen.

Päivän treenit koitin hoitaa kotona kahvakuulalla, mutta eihän sitä treenidraivia kyllä kotona saa. Aika turhaa heilumista siis oli. Vaparia tein myös muutaman kerran ja poseja, mutta kroppa on niin nesteinen että ei sitä kehtais edes katsella.

Kävinpä vielä laittamassa vinttisaunan päälle ja kävin rentoutumassa saunan lauteilla ja katselemassa alas Lappeenrannan keskustaan meidän mageelta kattoterassilta. Saunan kuumuus aiheutti sen että kropasta löytyi sieltä sun täältä pullottavia verisuonia. Kireyttä siis kyllä on toisissa paikoissa, mutta vatsa ja alakroppa on vielä kamalan löysässä kunnossa. Ihme muuten, että jalat kiristyi ennen aina ekana. Onkohan mulla nyt yhtäkkiä ilmaantunut estrogeeniä kroppaan?

Kokkailin myös huomisia ruokia, kun aletaan tankkailla hiilareita vähän kroppaan. Aikamoinen setti tuli tehtyä riisipöperöä, saas nähdä saanko kaiken syötyä ja miten olemus sitten paisuukaan. :o Myös aamupuuroa on luvassa, niin että mikä huippupäivä huomisesta tuleekaan, koomassa aamusta alkaen <3

Sitten vielä kylmäpussia olkapäälle, pari buranaa ja relaksantti. Nukun nyt pari yötä kemian avustuksella, että ylipäänsä nukun... 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heps!
Onko sinulla jossain meiliosoitetta? (tai oletko fb:ssa?)Olisi kiva olla yhteydessä kun ei täällä lpr:ssa kovin montaa "treenaajaa" ole.

Mari Perhiö (ent Uunonen)

Voit laittaa viestiä myös fb:n kautta.

Taratin kirjoitti...

Mari, laitoin fabo kaverikutsun sinulle.