keskiviikko 19. lokakuuta 2011

LPG:tä, kinesioteippejä ja vähän reenilöä

Eilen oli taas LPG-hoidon vuoro. Ennen hoitoa fysio tutki tuota kipeätä olkapäätä ja oli sitämieltä että kyseessä on perinteinen ahdas olkapää oireyhtymä joka johtuu pienestä virheasennosta ja kovasta rasituksesta. Sain olkapäälle junppaohjeita joita pitäisi suorittaa, sekä kinesioteipit. Ohjeena kylmää ja treeniä sellaisilla liikkeillä jotka ei aiheuta kipua. Ei mitään uutta ja ihmeellistä siis, mutta täytyypä alkaa tosiaan treenatessakin mahdollisuuksien mukaan huomioimaan tuota olkapään asentoa, koska tosiaan pienellä asentomuutoksella sain liikeradat jo lähes kivuttomiksi.

Kiireellisen aikataulun vuoksi rynnin hoidosta suoraan salille. Ei varmaan kovin viisas veto, mutta näin tälläkertaa.

Treenissä alkoi toinen kirerros eli 3x70/80/90% pääliikkeessä. Mave tuntui luistavan aika mukavasti, eli siinä ei juuri ole voimahävikkiä täpahtunut.

Mave: 3x70kg, 3x80kg, 6x90kg
Hyvää huomenta: 12x60kg, 3x12x65kg, 12x60kg
Jalkojen nosto: 5x15

Tänäaamuna kävin taas sateessa kävelemässä/hölkkäämässä. Noin 30min, vajaa 4km. Nythän aamulenkkien tarkoitus on lähinnä herätellä, ja ehkä vähän ylläpitää totuttuja rutiineita. Ei siis mitään rasvanpolttotavoitteita hommassa ole enää, eikä oikein kunnon kohotuskaan, jotenka voi ottaa lunkisti.

Tämä viikko on menty matalilla hiiluilla jotta saan vähän pahinta nestekertymää pois kropasta viikonloppuun mennessä kun pitäisi kuvattavaksi mennä. Ihan hyvin tuntuu lähtevän, vaikka vatsapalat taitaakin olla jo muisto vaan...

Elämä on taas kamalan hektistä. Jotenkin kuvittelin että kisojen jälkeen on aikaa perheelle ja muulle elämälle, mutta väärässäpä olin. Vaikka treenejä tulee nyt paljon vähemmän on lähes kaikki illat bookattu täyteen kaikenlaista ohjelmaa. Esim. tällä viikolla täysien työpäivien lisäksi tulee: koulua 1 ilta, 3 kuntosaliohjausta, 3-4 salitreeniä, fysioterapia,  vkloppuna 1 talonpolttopäivä, 1 valokuvamallipäivä. Päällekkäisten bookkausten vuoksi jouduin jo skippaamaan 3h koulua sekä maanantain VPK harkat. Muut viikot noudattaa samaa kaavaa. ma-ke olen poissa kotoa 06.30-21.00, ja loppuviikolle sitten treenejä ja ohjauksia... HUOH!

Jo olemassaolevien harrastusten lisäksi on ollut suunnitelmissa aloittaa crossfit, roller derby ja palata capoeiraan, mutta jospa pystyisin käyttämään järkeä tässä (vaikka rd luistimet on kyllä jo tilattu...).


Pitäisi osata hellittää ja levätä... sillä jossain vaiheessa palan loppuun. Toisaalta, ehkä sellainen totaaliromahdus on ainoa tapa irrottautua tästä syöksykierteestä.

2 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Missä aloitat cross fitin??? Kävitkö siin urheilukadun fysikaalisessa hoitolaitoksessa? Mä käyn sillä Vesa Toivolalla, aivan helmi äijä ja osaa hommansa :) Mullaki on punaiset teipit olkapäässä :)

Taratin kirjoitti...

No siis tuolls CrossFit Lappeenrannassa (http://www.liikuntaorigo.com/fi/index.php?page=crossfit-lappeenranta) olis tarkotus (jossainvaiheessa) aloittaa, mutta aloitus siirtynee ensivuoden puolelle kun tätä kiirettä tosiaan pitää...

Treenixillä kävin, urheilukadullakin vissiin sais LPG:tä, mut en oo löytänyt mitään hintoja mistään? Mie sain tylsät mustat teipit, pinkit ois ollu kivemmat :D