lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kisafiilistelyä huoltajan roolissa

Turuus ollaan!

Hotellin käytävillä on jo eilisestä saakka leijunut tuttu kisavärin tuoksu. Se jos mikä luo kisatunnelmaa! Hotelli on täynnä isoja ukkoja ja nätiksi laittautuneita naisia. Voi vaan kuvitella mitä tavan hotellivieraiden päässä liikkuu jos eivät tiedä mistä on kyse. Silmiinpistävää on myös tupakointi. Missään muussa urheilulajissa se ei liene kovinkaan suotavaa hommaa, mutta näissä Fitness kisoissa tulee sellainen fiilis että se melkeinpä kuuluu lajin vaatimuksiin. Varsinkin kisaaja naisia on välillä laumoittain vetämässä körssiä pihalla, joka kieltämättä on jotenkin ristiriidassa muuten urheilullisen lookin kanssa. No ei ole oikeasti varaa arvostella, itsekin aloin viime kisadietin lopussa polttamaan uudestaan enkä ole vieläkään saanut lopetettua.

No sitten itse asiaan. Eli nyt on tilanne siis se että ystäväni Irina, joka syksyllä oli huoltajanani kisoissa, on nyt itse lavalla ja minä hänen huoltajanaan. Roolit on siis vaihteeksi vaihtuneet. Irina kyllä on varmasti helpompi huollettava kuin minä olin! Huoltajan rooliin tuo helpotusta se että Irinalle levitetään kisavärit suihkurusketuksena ja meikkikin on jo valmiina. Minun roolikseni jää siis lähinnä kuskailu paikasta toiseen, sekä tsemppaaminen kisaan. Tällähetkellä suojattini on ottamassa rusketusta, ja noin 4:n aikoihin menemme Turun Konserttitalolle jossa kisa pidetään. Pitkä ilta edessä mutta toistaiseksi kaikki hyvin!

Nyt lähden hakemaan illan tähtöstä! Hurjat tsempit Irinalle, ja toivotaan että katsomossa olevat ystävät ja tuttavat antavat myös kuulua itsestään!!

Ei kommentteja: