tiistai 22. toukokuuta 2012

Savusukelluskurssille!

Enpä ole ehtinyt aikoihin päivittelemän blogia!!

Elämässä on tapahtunut paljon. Uusi haastava työ, johon liittyy kovasti kiire kun töitä ja uusia opeteltavia asioita on pilvin pimein. Koulussa viimeistä jaksoa tältä keväältä vedellään ja edessä on muutama koe tällä ja ensi viikolla. Treenaamassa en ole käynyt ainakaan 2 viikkoon, en ehdi, ja kerran viikossa treenaamisesta tulee vain vihaiseksi, päätin siis pitää tauon koska koeviikon jälkeen on taas enemmän kuin piiiitkään aikaan. Olkapää, joka on muuten ihan paskeena edelleenkin, kipeytyy vaan treenitauosta enemmän kun treenaamisesta... joten yöunet on olleet viimeaikoina aikasta tiukassa.


Mutta viis töistä ja koulusta! Tänään alkaa savusukelluskurssi! Sitä onkin jo tovi odoteltu, ensin piti läpäistä fyysisen toimintakyvyn testit ja sitten odotella kurssin järjestämistä. 3 iltaa viikolla, ja viikonloppu menee Joutsenossa, ja ensiviikolla olenkin sitten savusukeltaja. Savusukelluskelpoisia naisia ei tällähetkellä taida ainakaan Lappeenrannassa olla, joten onhan tuo ihan jo saavutus sinänsä. Lisäksi tietysti myös hommat keikoilla monipuolistuu kun on mahdollisuus mennä palavan rakennuksen sisälle tai katolle suorittamaan sammutustehtävää. Vaikka varsinaisia savusukellusta vaativia sammutus- tai pelastustehtäviä meillä onkin harvoin, jos koskaan, niin erilaiset raivaus-, varmistus- ja tuuletustehtävät vaativat usein myös paineilmalaitteisiin sonnustautumista ennen rakennukseen sisälle menoa ovat yleisiä ja näihin nyt siis jatkossa pääsen mukaan.

No mutta. Ei käytetä tämän enempää arvokasta työaikaa. Koitan kirjoitella tänne taas, kun asiaa tulee ja elämässä ehtii jotain muutakin kun käydä töissä ja koulussa.

3 kommenttia:

Elsil kirjoitti...

Vihdoinkin kuulee sustakin :)

Hurrrjasti tsemppiä kurssille! Ai että kuinka siistiä!

Toppahapa kirjoitti...

Mahtavaa, rouva palomies!!!! :):):)

Taratin kirjoitti...

Kiitsa tsempeistä. Eilisten kylmien sukellusten pohjalta osaan odottaa tuskaisia päiviä lähitulevaisuudessa... Senverran oli puhti poissa naisesta kun pääsin 10 aikaan kotiin asti.

Toppis, palomies sanan kanssa pitää olla varovainen. Se on virkanimike ja siis ammattipalomies. Myö veparit ollaan ihan vaan sammutusmiehiä :D