perjantai 25. toukokuuta 2012

SS pt. 3: Quuma sukeltaja

Eilen kävin ensin huitaisemassa kiireellä äidinkielen kokeen ja sen jälkeen painoin nasta laudassa kohti Joutsenoa, ja saavuin harjoitustalolle vain n. 1,5 tuntia myöhässä. Talolla olikin jo täysi tohina käynnissä, hikisiä ja punaisia ukkoja pörräili pihalla ja heti oli selvää että päivän harkat onkin sitten jo taas astetta kovemmat.

Harkoissa oli vuorossa savuisaa sukellusta kahteen asuntoon. Toisessa kämpässä oli savukone ja toisessa kunnon spurgunuotio. Päästiin ensimmäisenä onneksi tekosavuun sukeltamaan. Kämpän pohjapiirros oliki tuttu jo edelliseltä päivältä, joten yllättävän hyvin saatiin homma suoritettua. Edellisellä kerralla huomaamatta jäänyt vessakin löytyi ja saatiin harjoituksen vetäjältä hyvää palautetta meidän toiminnasta. Kaikki paikat tuli tutkittua ja kommunikaatio parin välillä pelasi.

Toinen rasti olikin sitten vähän erilainen, ja myös haastavampi koska kämppä oli ollut tulilla jo hetken aikaa joten fiilis oli sama kuin jos menisi pilkkihaalareissa saunomaan, ja siellä suorittaisi kuntopiiriä. No tämähän on tietysti ihan tuttua kaikille painorajoihin ahtautuville urheille ;) No juu, ei siinä muuta kun kämppään sisään ja tutkimaan. Ihan ensin mentiin jo nolisti vikaan kun ei lähdetty selvästi näkyvää alkupaloa sammuttamaan, johtui kyllä ihan siitä kun tässä on viime päivät painotettu lähinnä asunnon tutkimis tekniikkaa, eikä muistettu mainita sellaista olennaista ja itsestään selvää asiaa kun näkyvän palon sammuttaminen :D No, harjoituksen vetäjän ohjaamana sitten käytiin ruiskaisemassa palo pimeäksi ja jatkettiin huoneiston tutkimista. Kyllä sieltä sitten loppujen lopuksi saatiin potilaskin pihalle, ja koska oltiin viimeinen sukeltava pari jäi meille vielä hommaksi raivata ja sammuttaa kytevät seinät ja ja tuulettaa kämppä. Eipä ilmeisesti ole ollut paikallislehdissä mainintaa että talossa olisi eilisen jälkeen palanut, eli homma varmaankin suoritettiin ihan riittävän hyvin.

Kivaa oli ja harkkoja oli vetämässä yksi uusi kuuma palomies. Ei voi kuin suositella tätä lajia kaikille naisille jotka vain kynnelle kykenee!! ;)

Tänään onkin vapaapäivä savuisasta sukelluksesta, mutta huomenna homma jatkuu ja ei todellakaan helpotu. Lisäksi kuulin eilen että sunnuntain harkat alkavat todellakin jo klo 8, IMATRALLA!! Eli herätys tulee olemaan ihan törkeän aikainen. Joudunkin siis mitä ilmeisemmin skippaamaan kaverini valmistujaiskinkerit. Mikä on ikävää, sillä olin pitkän pohdinnan jälkeen päätynyt antamaan hänelle valmistujaislahjaksi piparia. :D  No, palomiehenä se varmaan saa piparii ihan tarpeeksi muutenkin.. No ehkä minä näpertelen piparit ja teen ihan pika visiitin juhliin kuitenkin.

No niin, vielä viimeise tunnit töitä ja sitten matikan kokeisiin!

Ei kommentteja: