torstai 22. maaliskuuta 2012

AamujuNppien paluu!

Tässä työreissulta palaillessa onkin hyvä hetki päivittää pikaisesti blogia.

Eli onpa tämä rouva ollut taas innokas ja ahkera, ja herännyt jo kahtena aamuna klo: 5.00 salille. Tänään kyllä meinasi kiire tulla, kun jouduin aamupuuron lappaamaan parissa minuutissa napaan että ehdin 25 yliksi tienlaitaan kyydittäväksi. Mutta hei, minulla ei onneksi mene aikaa juuri laittautumiseen eli alle 30min sängystä autoon on ihan passeli!

Eilen aamulla treenattiin rintaa, olkapäitä ja habaa, tänään oli vuorossa jalat ja vatsat. Suht mukavastihan tuo kulki, joskaan ei oikein tuntunut saavan kunnolla lihaksin menemään työtä, tapahtui aina vain totaalinen hyytyminen, ja heti sarjan loputtua kuin seinään, "ei tuntunut missään". No ehkä menee hetki että kroppa tottuu ajatukseen että pitii jo tunti ennen normaalia heräämisaikaa olla jo täydessä touhussa salilla! Yritän nyt ottaa nuo aamutreenit ohjelmaan ainakin pari kertaa viikossa, että saan vähän enemmän käytyä jumpalla, ja toisaalta saan mahdollisuuden viettää tarvittaessa myös vapaa-aikaa, kun vaapailtoina ei ole ihan pakko mennä salille. Ensi viikon aikana pitäisi ehtiä vääntää ukoille uutta ohjelmaa, ja koitankin keksiä mahdollisimman inhottavia liikkeitä millä hoitaa luulot pois näistä "huippu-urheilijoista". Pitäen kuitenkin kokoajan mielessä, että itse joudun vetämään saman treenin jos meinaan aamujuNppiani jatkaa. No, volyymitreeniä on tiedossa jokatapauksessa, joten eiköhän siinä miehistä oteta mittaa ihan oli ne liikkeet mitä tahansa.

Tänään sitten treenin jälkeen pitikin heti lähteä ajelemaan Helsinkiin. Vaihdoin kuitenkin viimehetkellä suunnitelmia ja lähdin junalla, koska en saanut matkaseuraa ja kohteessa olisi odottanut aikamoinen parkkipaikkaongelma. Hyvä näin. Nyt sain vähän töitäkin tehtyä. Sitäpaitsi onhan tässä uupuneena mukavampi vain istuskella kuin keskittyä ajamiseen. Sääli että aikataulu oli niin tiukka etten ehtinyt helsingissä tapailla kavereita tai suorittaa luistinrengas ostoksia, mutta näin tälläkertaa.

Ihan kohta onkin juna perillä, ja pitää mennä Valintaladosta ostamaan tuliaiset, kun ne jotenkin pääsi unohtumaan kaikessa hulinassa. Ruokaa tekisi myös mieli.. terveellistä ruokaa, vaikka puuroa ja raejuustoa. Reissuruuat on aina niin kamalaa scheissea että nyt on huono olo! (Niin... kun tuli pakottava tarve ostaa välipalaksi suklaata).

Ei kommentteja: