sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Hiihtoloman loppufiilikset, loppuloman hiihtofiilikset?

Nyt alkaakin olla keho jo loman tarpeessa. Huomennahan se alkaakin jo arki eikä taas ole toivoakaan että pääsisi juNppaamaan ennen kuin loppuviikosta, eli lepopäiviä kyllä on tiedossa. (Ellen sitten täysin hulluksi heittäydy ja ala käymään aamuisin salilla!)

Perjantaina käytiin laskettelemassa räntäsateessa. Aikasta tylsää puuhaa kun sukset tahtoi liimautua kiinni rinteeseen. Tunnin minä kuitenkin jaksoin hampaat irvessä valua alas rinnettä. Hisseissä ei jonoa ainakaan ollut, mikä oli tietysti mukavaa. Illalla käytiinkin Irinan kanssa reenailemassa, ja kylläpä on kivaa kun on treenikaveri. Ihan eri tavalla tulee tehtyä kun ei kehtaa lopettaa kesken heti kun alkaa tuntua vähän tuskaiselta. Jospa ensiviikoksi saisin erään tulevan palomiehen vahtimaan treenejä, siinä sitä vasta tsemppiä saakin kun pitää pojalle näyttää kuinka vaffa on ;-) Alkuun tein perinteisesti muutaman sarjan leuanvetoja, ja sitten Irinan kanssa tehtiin sellaisia komboja joku 4-5kierrosta, 1k kulmasoutu-penkki-"hiihto"- taljassa sekä ylätalja-rintataljassa-kulmas. tangolla, loppuun vielä pikkasen vatsoja. Sitten Irina vetäisi korkkarit jalkaan ja käytiin läpi T-kävelyä. Irina on siis menossa kisaamaan tässä 6 viikon päästä, Turguseen BF-kisoihin. Koitin parhaani mukaan antaa vinkkejä pyllyn pyörittelyyn, vaikka itsellänikään se korkokengillä tetsailu ei ole ihan hanskassa, kuten voi tästä viimesyksyisestä postista ehkä huomata :D

Eilinen päivä sitten alkoi klo: 00.56 hälyllä jossa vierähti pari tuntia, joten unet jäi vähän katkonaiseksi, (tosin unet oli ennen hälyä senverran levottomia että hyvä niin! ;)). Aamullapäivällä olikin sitten toistamiseen paloasemalle, kun lähdettiin valmistautumaan jääkisoihin. Kisat oli puolenpäivän aikaan, ja koska muita osallistujia ei ollut vietiin ykköspalkinnot kahdessa sarjassa!! :D Kisan päälle vielä reipasta pihan kolausta, joka olikin huippuhauskaa kun sitä ei tarvitse kotona tehdä :P

Iltapäivästä olikin jo kauhea väsymys ja ajattelin että pienet päikkärit on pakko suorittaa.. Unet jäi kuitenkin välistä ja lähdin uimahallin salille tekemään random jumppaa.. leuanvetoja (ylläri), hauiksia, pystäriä, ojentajia taljassa, kapeeta penkkiä ja maastavetoa. Ei mitään ohjelmaa siis :D Salin jälkeen vielä rohkeasti uimaan, mutta 200m jälkeen totesin ettei vaan ole voimia yhtään jäljellä ja painuin kotiin.

Nyt onkin jo kiire paneutua tekemättömiin koulutehtäviin, kun ei tässä lomalla sitten mitään ehtinyt tehdä kuitenkaan... parin tunnin päästä vielä Roller Derby harkat ja sitten on viikko pulkassa.

Sain ostettua vaakaan patterin ja se näytti aamupainoksi 62,5kg. Katotaan jos ton 2,5kg sais tuosta jotenkin tiristettyä pois tässä kevään mittaan. Ikävä vaan kun ei paljon ehdi treenata niin pitää sitten syödä vähemmän ja toivoa että lihat säilyy. No.. valintojen maailma.

Nyt Ruåttii!!

Edit: Roller Derby harkkoin statit

Kesto: 1h 50min (+ venyt päälle)

Keskisyke: 129 b/m
Maks.syke: 181 b/m

Ei kommentteja: