torstai 1. maaliskuuta 2012

Pulikointia ja pulinaa

Tänään oli taas vuorossa "allasjuNppaa". Kävin ensin salin puolella tekemässä todella pikaisen rykäisyn johon kuului muutamia leuanvetoja, etu- ja hindukyykkyjä sekä n. 2 sarjaa kulmasoutua tangolla. Salilta sitten altaaseen testaamaan uudenuutukaisia uimalasejani.

Kyllä se totta on että laisesta on huima apu jos meinaa oikeaoppisesti uida pää veden alla. Vaikka minulla ei koskaan ole ollut ongelmaa sukellella silmät auki, niin kyllä se vaan tuntui paljon luonnollisemmalta lasien kanssa. Vauhtia ei tänään oikein ollut, joten 5min matka jäi edelliskertaa lyhyemmäksi. Polskin kuitenkin taas rinulia 1km/35min ja siihen jokunen altaanmitta päälle. Alkoi jo sellaista tietynlaista rentoutta olla viimeisillä metreillä. Kokeilin myös muutamaan otteeseen vapaauintia, mutta eihän siitä tullut mitään, en päässyt edes altaan mittaa sillä tyylillä, ja nenä oli täynnä vettä kokoajan. Siihen siis todellakin tarvitaan opastusta. Mutta ehkä minä nyt ensin opettelen tuota rintauintia ja katson josko sillä pärjäisi.

Tekisi myös mieli aloittaa pienimuotoinen kevätkiristely. Riittäisi oikeastaan että jättäisi herkuttelua vähemmälle, ja lisäisi oikean ruuan syömistä. Mutta ei vielä tänään, sillä tiedossa on laatuaikaa miehen, leffan ja jätskipaketin kera.

Ei kommentteja: