sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kroppa huutaa lepoa

Viimeiset pari treeniä on menneet ihan käsille ja tyhmempikin osaa nyt tulkita että kevyeltä tuntuva voimatreeni on kuitenkin salakavalasti väsyttänyt kroppaa vähän liikaa ja kevyt viikko ei voisi alkaa hetkeäkään liian aikaisin.

Viimeviikolla sain onnekseni vielä etukyykystä 90kg kevyesti ylös, mutta sen jälkeen ollaan menty alamäkeä. Edellisessä penkki/leuanveto treenissä oikea forkku pamahti kivikovaksi ja koko kädessä oli sellaista todella inhottavaa hermokipua... Kummoisia tuloksia ei tullut. Tänään sitten oli kyykky treeni ja tarkoitus tehdä maksimi toistomäärä 45kg. Koko homma tuntui ihan p*skalta ja lopetin kyykkäämisen 30 kohdalla. Hieman kyllä ketutti, en edes tajua miksi lopetin, mutta olin jotenkin vaan niin väsynyt koko touhuun.

Muutenkin fiilikset on tosi maassa, nälkä ei ole ja ruokaa täytyy syödä väkisin. Painokin on päässyt salakavalasti laskemaan. En siis tiedä onko tämä nyt jotain syysmasennusta vai voiko nämä olla jonkun ylirasituksen oireita? No, väliäkö hällä, nyt alkaa kevyt viikko!

Jaa niin, otin/otatin pitkästä aikaa muutaman kuntoräpsyn. Eihän tässä mitään bodailtu olla, eli sikäli moisten ottaminen on ihan turhaa, mutta vähän vaikka grafiikkaa tänne blogiin :D

3 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Voi mamma! Nainen on tikissä :D Asetuit just mun esikuvaksi kropallisesti ja voimallisesti. Tsiisös!

JTO kirjoitti...

Ei sulla mitään masennusta oo, turha selitellä :) Ihan normaali rasituskumulaatio kolmannen kovan viikon lopulla. Se vaan pitää hyväksyä ja painaa meneen. Lepäile huolella ja mee sit salille, ku alkaa siltä tuntuun. Alkaa kyllä aikanaan ;) Pimuhan alkaa näyttää pikkuhiljaa urheilijalta... :-))

Taratin kirjoitti...

Annie, kiva kuulla ja kiitos :) Parasta on että mun tasoon voi kyllä päästä jokainen eikä tartte olla edes geeneillä pilattu :D

JTO: Kyllä miulla ihan yleinen vitutus ja reenaus on paskimmillaankin parhautta. Mutta salille pääsee vasta torstaina, että sitten onkin jo varmaan kova hinku. Ja kiitos :)