keskiviikko 29. tammikuuta 2014

No ei tää nyt ihan putkeen mene...

Venähdyksestä selvittiin säikähdyksellä! Yllätyksekseni se parani 1,5 viikossa lähimain normaaliksi ja ehdinkin jo yhdessä treenissä tekemään pidemmän sarjan 50 kilolla todetakseni että testissä ei pitäisi tulla ongelmaa kyykyn(kään) kanssa.

Viime viikko oli muuten aika repaleinen, kaikenlaista asiakkaiden kestitsemistä ja kosteaa Kuopion reissua. Reissuilta palatessani lupasin että seuraavat 4vk menee tiukasti treeniohjelmaa seuraten. No, toisin kävi. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä alkoi kauhia pärskintä ja siitä asti flunssa on ottanut enenevissä määrin otetta. Toistaiseksi ei toivoakaan salille tai varsinkaan lenkille menosta... Viikkoja lihaskuntotestiin on tasan 4 joten kauheasti ei tässä vaiheessa huvittaisi himmailla... mutta minkäs teet. Onneksi kunto nyt ainakin teoriassa pitäisi olla sellainen että ellei tässä sairastellessa kamalaa takapakkia tule niin testin läpäisyssä ei pitäisi olla ongelmia, edelliskerrasta parantuneista pisteistä ei sen sijaan tarvitse haaveilla...

No mutta tällaista tää on. Eipä tuotakaan tautia voinut varmaan välttää.. Täytyy vaan malttaa parannella rauhassa ettei tule pidempää taukoa treeneihin. Juoksuhommeleita pitäisi myös alkaa pikkuhiljaa tehostamaan jos meinaa ehtiä kuntoon. Jännäksi menee. Taas.

Ei kommentteja: