tiistai 17. tammikuuta 2012

Matka Savon syrämmeen ja vähän treeniasiaa

Treeniviikko huipentui perjantain lihaskuntotesti kokeiluun. Kävin läpi kuunvaihteessa testissä edessä olevat liikkeet, ja yllättäin päivän kunnolla olisin läpäissyt testin kaikilla osa-alueilla. Jopa penkissä sain jostain extra-tsemppista ja punnersin juuri ja juuri vaadittavat 18 toistoa. Muissa "lajeissa" ei mitään huippusuorituksia tälläkertaa tullut, mutta säästelin ihan tarkoituksella. (Seliseli)

Tulokset siis:

Istumaannousu: 33krt/min
Leuanveto: 7krt
Kyykky 45kg: 23krt/min
Penkki 45kg: 18krt/min

Kyykky oli kyllä tuskaa olkapäänkanssa, samoin penkki sen jälkeen. Mutta tuloksiin olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, ottaen huomioon että en ole lajeja treenannut yli kuukauteen. Nyt vaan kovaa treeniä seuraavat pari viikkoa toivoen että päivittäisestä lihaskalvojen rullailusta on senverran apua että käsi taipuu vielä tangon alle hieman kivuttomammin.

Muutenkin viimeviikolla tuli treenattua pitkästä aikaa ihan urakalla. Kolmena aamuna heräsin ennen viittä ja olin kaverin seurana salilla jo 5.30. Suht voimatyyppisesti vedeltiin koko kroppa läpi noina päivinä. Sitten tosiaan tämä testitkokeilu, jonka päälle treenailin vielä fiiliksen mukaan vähän kaikkea, kävinpä vielä lauantaina pyörähtämässä palokunnan salilla tekemällä fiilistreenin. Kokeilin mm. istumaannousuja ja leuanvetoja lisäpainoilla, 10kg lisäpainolla sain jopa 2 leukaa. Ei siis kannata paljon tästä lihoa!!

No, nyt olen ollut sunnuntaista asti Kuopiossa työmatkalla. Vaikka tänään oli vakaa tarkoitus mennä Fressille treenaamaan, jäi se nyt kuitenkin työkiireiden ja huonostinukutun hotelliyön vuoksi välistä. No ehtiipä tuota taas kun pääsen takaisin kotiin. Jaa saapa olkapää vähän lepoa ja runnomista tennispallolla. Työmatkamatkustelu on kyllä rankkaa, ja sotkee aika huolella kaikki ruoka ja treenihommat. Onneksi ei tarvitse tällaista kovin useasti suoritella,

Nyt taidan vetäytyä peiton alle ja koittaa nukkua kunnon yöunet, sillä mahdollinen kuppilointi ei taida onneksi toteutua.

Palailempa taas kun on joskus jotain asiantynkääkin!

1 kommentti:

Toppahapa kirjoitti...

Mul on korttina se yhdistelmä, eli jeeeee, saan sut!! :) Tekis tosi paljon mieli ottaa sulta ohjaus jo parin viikon sisällä, ni sais potkua, mut toisaalta taas voitas odottaa, et olkapää alkaa kestää kovempaa touhua ja sit otettais 3-jakoinen ohjelma, jolla nostetaan tää löysä kasa lattialta ylös :P Eli ehkä maaliskuun alussa, voin siihen asti herätellä lihaksia ja tehdä sitä, mitä pystyy.

Ja hei, ehtisitkö joku päivä (es viikolla) ottaa multa rasvat? Prosentti huitelee jossain ihan huikeissa sfääreissä, mutta olis kiva tietää se, mistä lähdetään. Kehonk.mittausta en viiti tehdä, koska se voi heittää syömisistä ym. riippuen, mut pihdit on armottomat ;)