perjantai 13. tammikuuta 2012

Tähänastisen elämäni kivulian kokemus!

Päätin vaihtaa nyt taktiikkaa tämän olkapääkuntoutuksen kanssa, kun fysion neuvomat liikkeet eivät ole auttaneet, päinvastoin olkapää on mennyt kokoajan huonompaan päin. Painuin siis vanhalle tutulle hierojalleni ja selostin vaivan.

Selän hieronta oli odotetusti aikamoista tuskaa, kiertäjät ja lavan lihakset ihan totaalijumissa, eikä siis ihme että olkapää kettuilee.. luulin jo selvinneeni koitoksesta kun minut käskettiinkin kääntymään selälleen ja aloitettiin rintalihasten hieronta.

VOI HEMMETTI!!

Minä en ihan pienistä hätkähdä, mutta homma oli kyllä sellaista pahoinpitelyä että itkin, nauroin ja kiroilin yhtaikaisesti. Lihakset oli todella pahasti jumissa, eikä kipeältä puolelta edes päässyt kunnolla käsiksi pieneen rintalihakseen. Muutaman minuutin huudon ja kiroilun jälkeen homma oli ohi ja sain olkapäähän taas kerran kinesioteipit. Jos olisin tiennyt mikä käsittely hierojalla odottaa, olisin varmasti jättänyt menemättä, tai vähintäänkin turruttanut itseni jollain lääkkeillä.

Tälle päivälle sovittiin uusi aika jolloin oli tarkoitus erilaisin keinoin manipuloida olkapäätä ja parantaa sen liikeratoja vähän normaalimmalle tasolle. Homman oli uhattu olevan kivuliaampaa kuin eilinen, mutta ei kyllä ollut. Itsensä satuttaminen on kuitenkin huomattavasti vaikeampaa kuin maata avuttomana hierojan pöydällä. Käytiin läpi monenlaisia juttuja joilla lihaskalvoja availlaan ja näin toivottavasti saadaan lisää liikkuvuutta olkapäähän. Vaikutuksen huomasi heti, kun sisäkierto parani 20%-->45%, vaikutus tosin oli vain väliaikainen, mutta toistoja toistoja. Jätänkin siis kuminauhajumpan toistaiseksi ja ryhdyn satuttamaan itseäni tennispallolla päivittäin. Ensiviikolla uusi hieronta aika ja nyt aion olla valmis!

Toivotaan että tämä uusi hoito tuottaa edes jonkinlaista tulosta. Ainakin niin että selviän kuunvaohteen lihaskuntotestistä jonka jälkeen voinkin taas kokeilla jotain uutta.

Ei kommentteja: