perjantai 14. syyskuuta 2012

Hääääätsiu!

Johan on kumma. Taas on vaihteeksi kurkku kipeä ja aivastuttaa. Viimeeksi sama homma oli noin viikko sitten. En muista koskaan, tai ainakaan vuosikausiin kärsineeni tällaisesta jojoilevasta semiflunssasta. Ehkä työpaikan ilmassa on jotain vikaa joka aiheuttaa hengitystieoireita, tiedä häntä.

Pelkään myös vähän mitä tapahtuu ensiviikolla, kun älytön työkiire helpottaa hetkeksi. Varmaan kunnon taudit iskee päälle samantien. Toisaanla koulussa pukkaa samana aikaan koeviikot, niin ehkäpä ne pitävät minut senverran stressaantuneena etten ehdi sairastaa. Olispa kiva nähdä kortisoliarvot.

Treenissä viimeisin jakso päättyi juuri ja nyt on aloiteltu kevyttä viikkoa. Mitään huomaa kehitystä ei sarjoissa enää tullut, johtui kyllä varmasti osittain siitäkin että vedin sarjat pari viikkoa ihan liian tappiin, kun olisi pitänyt ymmärtää tiputtaa vähän painoja eikä tehdä ihan maksimisarjoja koko 3 viikkoa putkeen... No, kevennystä seuraavat 3 viikkoa mennään vielä pienemmillä toistomäärillä, eli puhdasta maksimivoima treeniä on luvassa. Ja sen jälkeen tulee mukaan pitkät sarjat penkissä ja kyykyssä 45 kilolla ja myös ihan uutena tuttavuutena intervallityyppiset penkkitreenit. Jännityksellä odotan.

Tässä vielä päättyneen jakson tuloksia joissa ei tosiaan laskennallisesti suurta kehitystä ole tullut, mutta ihan tyytyväinen olen tilanteeseen siltikin.

Penkki: 11*50kg --> 9*55kg --> 6*60kg, 22*45kg/1min
Mave: 5*95kg --> 9*95kg --> 9*100kg, 1*117kg
Etukyykky: 8*60kg [B]--> 9*65kg-->4*75kg
Takakyykky: 27*45kg/1min
Leuat: 7*op(~63kg) --> 8*op--> 6*op+5kg

Lauantaina on taas luvassa kurssia, tälläkertaa kattotyöskentelyn kouluttaja -kurssi. Taas siis köysissä roikkumista ja moottorisahailua luvassa.

Ei kommentteja: