lauantai 8. syyskuuta 2012

Penkkienkkoja ja päivystystä

Pakko leijua vähän.

Menin eilen kurkkukivusta ja huterasta olosta huolimatta salille. Alunperin piti nähdä valmentajaa, mutta hänelle tuli esteitä, joten menin yksinäni uimahallin salille. Vuorossa oli taas kova viikko ja sen eka ja paras treeni, eli penkkipäivä!


Kahden loppuun asti tehdyn raskaamman sarjan jälkeen oli lupa kokeilla vaihteeksi 45kg toistomaksimia, ja tällä kertaa tuli jo 22*45kg!! Opiston minimi, eli 25 toistoa on siis jo lähellä. Ehkä jo tulisikin jos tuoreilla käsillä tekisi. Joka tapauksessa hyvä tulos siihen nähden että en yhtään ole pidempiä sarjoja tehnyt vaan käytännössä pelkästään alle 10 toiston sarjoja viimeiset 12vk. Kohta ilmeisesti aletaan jyystää pidempiä sarjoja, eli näkee sitten mihinkä tuo kehittyy.

Pukkariin päästyäni huomasin että olikin taas tullut hälytys ja painuin asemalle. Siitä ilta/yö jatkuikin sitten sellaisella varikkovalmius -> keikka -> päivystys kombolla että nyt vähän väsyttää. Pitäisi vielä lähteä palauttamaan virve asemalle ja tehdä samalla kyykky&veto treeni. Epäilen että siinä ei paljon enkat viimeyön jäljiltä pauku. No, onneksi kurkkukipu tuntuu helpottaneen, eli ehkä vältyin sairastumiselta kuitenkin.

Iltapäivällä Lahteen ja huomenna Fitness Expoon!! Jossa olen taas ystäväni Irinan huoltajana. Messut on taas lahdessa, ja toivottavasti isot ja kiinnostavat. Eiköhän sieltä taas muutama lisäravinnepurkki ja proteiinipatukka tartu väkisinkin matkaan. Tänäänhän siellä on Pro kisat, jotka taitaa kyllä jäädä näkemättä koska siihen aikaan alkaa olla jo värien levitys rumba, ja toisaalta nukkumaanmeno aika.

Ei kommentteja: