perjantai 2. marraskuuta 2012

25*45kg ja 45*45kg!

Töissä on ollut ihan kamalaa. Minulle on työnnetty liikaa töitä, ja kaikki tuntuu kaatuvan niskaan. Olen vielä sellaisessa ihanassa asemassa, että minä en pysty asioille mitään tekemään, mutta otan kaiken kuran niskaani asiakkailta ja joudun selittelemään muiden tekemisiä. Tällä viikolla homma oikeasti meni niin rankansi, että sydän on hakannut ihan omiaan, koko kroppa on ihan vetelänä ja minä joka en koskaan itke, olen ollut pitkin viikkoa purskahtamaisillani poraamaan. Olen ihan älyttömän väsynyt vaan kaikkeen, eikä 12h työpäivät ja niiden päälle koulut kamalasti helpottanut tilannetta.

Tilanteesta huolimatta halusin eilen mennä salille. Olin kyllä jo henkisesti valmistautunut siihen pettymykseen joka aina tulee kun treenit menee huonosti. Ja näillä unilla, stressitasolla ja heikotuksen ololla ei oikein muuta ollut odotettavissakaan. Yläkropan treeni ja penkissä max*45kg. Ja niin se vaan meni että sain punnerrettua tangon ylös melkein 26 kertaa. 25*45kg on siis uusi ennätys, eli 7 toistoa on tullut tässä lisää viimeisen 4kk aikana kun olen piiskur... anteeksi, loistavan valmentajani opissa ollut. Kestävyyttähän tässä olen voimatreenin päälle hinkannut vasta 2 viikkoa, joten tulos varmaan vielä tuosta paranee. Itselläni on tavoitteena päästä maagisen kolmenkympin yli.

Seuraavassa treenissä, eli tänään, olisi sitten sama homma kyykyssä edessä ja pelottaa kyllä jo etukäteen. Kyykyssä toistoja kyllä tulisi mutta siinä tulee aika vastaan.. tavoite on nyt ehtiä tehdä se 30 toistoa minuuttiin, ja jatkossa lisätä vauhtia touhuun.

Iltatreeni edit:

45 toistoa kyykkelöin 45 kilolla, joskin viimeisiin 15 meni vähintään yhtä kauan kuin ensimmäisiin 30 :D Päivän tavoite täyttyi, eli 30 kyykkyä meni minuutissa, ja täytyy kyllä sanoa että aikamoiseksi pikakyykkääjäksi tässä täytyy ryhtyä että pystyy siihen ultimate tavoitteeseen 34.. Sen verran vauhdikkaasti meni jo nuokin.

3 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Jee, hyvä pimu :):) Täällä tsempataan kovasti ;)

Taratin kirjoitti...

Kiitti!!

Tää on vaan niin hassuu kuinka nälkä kasvaa syödessä. Eilen juuri salilta lähtiessä päätin et en lähde hätäilee sen testin kanssa kun pystyn niin paljon parempaanki, ja nyt juuri kelailin että näinköhän oikeasti olis mahdollista saada täydet pisteet tuosta. Oihan se mageeta olla miestenkin mittapuussa hyvässä kunnossa!

Jolli kirjoitti...

Mä en näe siihen mitään estettä :)