lauantai 17. marraskuuta 2012

Streptokökkö

Edellisen päivityksen jälkeen tulinkin sitten kipeäksi.

Maanantaina nousi kuume ja pari päivää tuli kärvisteltyä reilu 38,5 asteen lämmössä joka oli hyvin epämielyttävää. Viimeeksi olen ollut kunnolla kipeänä 2005 ja sitä ennen 2000, joten tottumuksen puutetta vai mitä, olo oli kyllä ihan hirmuinen. Kuumeen jälkeen kurkkuun pesiytyi kaktus poikineen ja keskiviikkona sain tohtorilta penisiliinikuurin angiinaan. No, oli se sitä tai jotain ihan muuta, niin olo kuitenkin parani ja tänään olin jo ottamassa kevyesti salilla.

No, en tosin niin kevyesti kuin olisi pitänyt. Rauta tuntui painavan kuin synti. Lieneekö se kummakaan kun puolet viikosta on eletty mehun voimin. Sarjat siis oli vähän liian tiukkoja tilanteeseen nähden, mutta koitin kuitenkin välttää sykkeen turhaa nousemista. Boosterinkin jätin pois jotta ei sydän liikaa pamppailisi.Penkki päivä onneksi. Hieman jänskättää seuraavat jalkatreenit, täytyy koittaa tehdä kyykky erityisen rauhallisesti, vaikka sitten kyllä sarjapituuksista joutuukin tinkimään, mutta parempi varoa kuin aiheuttaa joku sydänlihastulehdus.

Eika tässä muuta tähän hätään. Toivotaan että tauti on nyt selätetty eikä jälkitauteja ilmene, ja treenit alkaa taas luistaa kunnolla.

2 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Mites sun tulevat koitokset, koska tulossa? :)

Taratin kirjoitti...

Heipsa Lady. Koitokset antaa vielä odottaa itseään kun kelasin että turhaan sinne testeihin vielä menen kun vähän myöhemmin on mahdollisuus saada enemmän pisteitä. Eli kevät talvella sitten. Ennen maaliskuuta.