keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hammas ja pala leukaluuta

No niin, terve vaan kaikille ketkä vielä mun blogin löytää. Hiljaiseloa on taas ollut hetki eli pientä päivitystä tässä voisi suorittaa.

Treenit on olleet ikävän rikkonaisia siihen nähden että n. 1,5kk päästä pitäisi olla tikissä tekemässä opiston lihaskuntotestiä. Aikaahan en ole vieläkään saanut varattua. Pitää kai laittaa puhelimeen muistutus. Vaan kun olen töissä niin kiireinen, että painan 3 hommaa yhtäaikaa niin etten ehdi edes vessassa käydä, niin missä välissä sitä soittelee ja selittää asiaansa, viimeeksikään kun ajanvaraus ei niin hyvin mennyt...

Yksi aika oli sentään varattuna viimeviikolle. Hammaslääkäri. (Liian) pitkästä aikaa...

Mulla lähti joskus viimekuussa iso pala takahammasta, vanha paikka ilmeisesti irtosi. Aikaa yksityisellekin vasta n. kk päähän sattumuksesta ja kun ei mitään kipuja hampaassa ollut niin mitä sitä kiirehtimään. Hammaslääkäri oli torstaina, ja siellä sitten tulikin tyly tuomio. Lekuri oli sitä mieltä että hammas on käytännössä entinen, että juurihoidolla saisi vähän lisäaikaa mutta hänen suosituksensa oli hampaan poisto. Olin siinä itse vähän pihalla pää puuduksissa ja suostuin sitten siihen että revitään hemmettiin koko leego. Loppujen lopuksi hampaan mukana lähti pala luuta, tuntuu että viereinen hammas heiluu, purenta on päin seiniä ja ikenessä on törröttävä hiertävä luun/hammasjuuren reuna... Enkä nyt tiedä onko tämä ihan normaalia vai pitäiskö selvitellä asiaa toisen firman hammaslääkärillä jos poitsu vaikka teki jonkun virheen. No, minulla on 25pv aika samaiseen paikkaan mutta eri lääkärille, katsotaan mitä se sanoo. Jokatapauksessa on nyt ihan varmaa että vaikka tuo onkin takahammas jonka puuttuminen ei näy mihinkään niin haluan siihen uuden hampaan tilalle maksoi mitä maksoi. Toivottavasti vaan noi hampaat paljon seilaa sitä ennen ja purenta mene vieläkin hullummaksi. Omaa syytähän tämä pohjimmiltaan toki on, mitäs en ole käynyt vuosiin taas tarkastuksessa.

Hampaan poiston takia treenitauko siis venyi melkein viikkoon. Jumpalle pääsin sunnuntaina ja se sujuikin aika mallikkaasti. Epäilen kyllä vahvasti että uimahallin tangot ovat kevyempiä kuin 20kg. On ihan pakko pyytää punnitsemaan ne ja teippaamaan tankoihin painot. Tietysti olisi kiva jois viikon tauko olisi vaan tehnyt ihmeitä kunnolle ja parantanut penkkitulosta huomattavasti siitä mitä se on ollut.

Onhan kaikki tietysti mahdollista.

No.. tänään olis kyykkypäivä, toivottavasti sujuu vähintäänkin yhtä hyvin!

1 kommentti:

Lady Puntti kirjoitti...

Minä en osaa pitää kahta päivää pidempää taukoa puntilta ilman, että oon sairaana. Onneks on jo niin hyvä olo, että tiedän viikonlopun töiden menevän oikein mukavasti! Maanantaina sitten puntille kattomaan, miten on viikko vaikuttanut ;)

On muuten aivan superia huomata, miten treenipainot vaan nousee!!! Toi kolmeviikkoinen jako on älyttömän hyvä, saa aina latailla lisäpainoja, kun kahden muun viikon treenit on parantanut kuntoa :)