Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hyvä treeniviikko takana

Treenit on vaihteeksi luistelleet ihan kivasti. Olen ollut viikon kahvilakossa ja se kyllä tuntuu... Ikään kuin korvaukseksi otin taas Crazen mukaan pariin treeniin kun tuntui että väsyttää niin ettei silmät edes pysy auki. Se kyllä auttaa ihan selvästi, mutta pääsääntöisesti koitan kuitenkin treenailla ilman sitä, kun ei testeissä kuitenkaan voi boostereita vedellä. Tiukkoja on sarjat olleet ja ihan aina ei ole tullut tehtyä mitä paperissa lukee, mutta olen silti kohtuullisen tyytyväinen. Eilisen mave treenin jäljiltä olo on kyllä aikalailla hakattu. En tiedä kuuluuko treenien olla niin tiukkoja, ehkä ei.. Mutta toisaalta ei sitä malta antaa periksikään jos yhtään tuntuu siltä että rauta vielä liikkuu. Näin siis päälikkeissä. Apuliikkeissä sitten luovutan turhankin helpolla, mutta ehkä se on parempikin ottaa ne iisimmin.



Tässä pari videotakin reenilöistä. Ekassa keskimmäinen sarja kyykkyä kun tein 5*5*100kg. Ihan ei kyllä ole riittävän syviä nuo, mutta en minä pysty kyllä mitään ass to the grass sarjaa tekemään enää noilla raudoilla. Ja video tottakai kivasti kallellaan kun ei ole ohjelmaa jolla saisin puhelimen videot ensin muokattua oikeaan formaattiin jotta niiden editointi onnistuisi.




Seuraavassa sitten esimerkki siitä kun kaikki ei mene putkeen. Alla oli suhteellisen tiukka 5*65kg kapeassa penkissa, perään sitten ei toinen enää ihan tullutkaan. Varmistusrautoja en tietenkään ollut edes muistanut, mutta onneksi ne nyt olivat sellaisella korkeudella että pystyin tangon jotenkin rullailemaan pois päältä :D


Ei kommentteja: