sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

No se olikin lyhyt dieetti...

Totesin tänään että dieetti saa nyt (jo) loppua. No.. johan tässä 2 viikkoa ehtikin kiristellä ja painoa tippui kanssa se pari kiloa. Syy on aika yksinkertainen. Totesin että minulla ei ole mitään mahiksia leuoissa 14 toiston vaihtiin ensikuun loppuun mennessä vaikka painoa tiputtaisinkin. Tähän kun yhdistetään vielä viimeisen kuukauden ajan heikentynyt penkkauskunto niin olemalla dieetillä nyt heikennän vaan tulevan testin tuloksia. Parempi siis syödä riittävästi ja koittaa hankkia penkkauskunto takaisin. Leuossa riittää oikein hyvin se taso jonka olen saavuttanut.

Ruokavaliota aion kuitenkin jatkaa samanlaisena kuin tässä pari viikkoa, eli pidän ruokavalion puhtaana mutta lisään kaloreita 300-700kcal eli tuonne 2500-3000 kieppeille ja n. Tulee olemaan aika urakka kyllä saada noin paljon puhtaasta sapuskoinnista, mutta eiköhän se onnistu. Lisää vaan pähkönöitä kehiin :) Nyt kun olen kuitenkin päässyt edes vähän tuon lenkkeilynkin makuun niin siitä pitää kyllä koittaa pitää kiinni että edes pari kertaa viikossa kävisi hölkkäämässä.

Vähän ketuttaa kun vatsalihakset alkoi jo vähän edes pilkottaa ja käsiinkin tuli erottuvuutta noinkin vähässä ajassa. Mutta kesäkunto saa nyt odottaa, ja mitä nopeammin saan lihaskuntotestin pois päiväjärjestyksestä, sen nopeammin pääsen aloittamaan kunnon painonpudotuksen tähtäimessä syksyn Cooper. Siinä ei sitten enää haittaa jos punttitreeni pikkasen tai paljon kärsii, sitä ehtii sitten veivata kyllä kun nämä minun ja Pelastusopiston välillä olevat esteet on raivattu yksi kerrallaan.

Huomenna on enkun koe ja sitten alkaa täjakso koulua. Suorittamatta on vielä 6 kurssia joten kiirettä tulee pitämään. Joskin varmaan jätän pari kurssia kesäksi ja otan sitten todistuksen ulos syksyllä heti kun koulut taas alkaa. Kyllä nää asiat vähitellen loksahtelee paikoilleen =D

Ei kommentteja: