keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Jalkajunppaa farkuissa

Tänään rynnin töistä suoraan matikan kokeeseen, joka toivottavasti meni nappiin, tosin mielestäni kysymykset oli niin törkeen helppoja (siihen nähden että aihe oli minulle selkeästi hankalin eli tilastot ja todennäköisyys) että oletettavasti koe meni ihan penkin alle.

Kokeesta pääsinkin ajoissa kun ei siinä tosiaan mennyt aikaa miettimiseen lainkaan ja menin sitten aseman salille jossa tajusin että eihän minulla ole treenihousuja. Vaihtoehtoina oli pillifarkuissa tai kalsarisilteen treenaaminen, ja koska asemalla oli samaan aikaan meneillään nuorten harkat totesin että farkut varmaan säädyllisyytensä vuoksi on kuitenkin parempi vaihtoehto jos joku sattuisi salin ikkunasta kurkkimaan.

No, ihan hyvinhän ne treeni sujui farkuissakin, ei siinä. Tai siis, ei ainakaan ollut siitä kiinni mitä jalassa oli, ei se treeni mitenkään huippu ollut. Rauta painoi liikaa siihen nähden että olen kevyellä viikolla. Vaikka ne aika pinkeät pöksyt olikin, en kokenut mitenkään erityistä hyötyä saavani niistä
kyykkyihin kuitenkaan ;)

Pitäsköhän vielä kirjottaa pari sanaa dietin edistymisestä. Viime viikko meni aika alhaisilla n. 2000kca keskikaloreilla, joskaan liikuntaakaan ei kauheesti tullut, kolme punttia ja yksi lyhyt hölkkälenkki. Paino tuli kuitenkin alas paraimmillaan -1,6 kg vaikka. Tälle viikolle sitten pistin tavoitteeksi syödä 2200kcal. Koitan nyt löytää sen rajan jossa paino pysyy samassa näillä liikunnoilla. Viimeiset pari päivää paino on vaan noussut, mutta en usko että se kaloreiden nostosta johtuu vaan jostain nesteen kertymisestä tms. Kyllä näilläkin pitäisi vielä tippua. Makrot on vaihdelleet päivittäin, tällä viikolla näyttää keskiarvo p 160, h 140, r 100. Tarkoitus on sitten rakentaa pari eri ruokavaliota, hiilari ja protskupäivät, kunhan siis ensin selvitän itselleni tarkemmin sen kaloritarpeen. Safkat on sentäs olleet "puhtaita", eli puuroa, salaattia, kananmunia, pähkinöitä, riisiä, rahkaa, raejuustoa, seitä, lohta... ihan perus shaibaa.

Mut ei täs nyt tällä kertaa muuta. Painun vielä hetkeksi lukemaan huomiseen filosofian kokeeseen ja sitten unta nassuun. Oikeasti kirjoitin tämänkin  bloggauksen siksi että näen muuttuuko blogini osoite minua ihanasti Palomies-Esko:ksi tituleeraava... umm... Virkamies-Saku? :n blogilistassa :D

4 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Olipa ihana höröttää ääneen tolle Virkamies-Sakulle :DDDD Melkein kuin Saku-SAiraanKUljettaja, mut hys hys ;)

Ja päivittyi se etusivulle!! Ei tosin tonne mun Hallintapaneelin lukulistalle, mut käyn kurkkimassa etusivulta, milloin sulta ilmestyy päivitys!

Vielä kerran höröhörö mun uudelle nimelle *hörö hörö*

Lady Puntti kirjoitti...

Ja nyt päivittyy myös Hallintapaneliin! Jee! Ehkä se ei hyväksy noita muutoksia heti osoitteenvaihdon jälkeen vaan vaatii hetken miettimisaikaa :)

Taratin kirjoitti...

Hyvä että onnistui! Olin itse niin tyytyväinen saamaani lempinimeen että olihan se pakko keksiä sinullekin joku :D

Lady Puntti kirjoitti...

Iha kybä! ;)