sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pyromaanien perässä ja treenijakson päätös

Toissa yönä ei sitten tarvinnut tässä taloudessa nukkua. Kaupungilla sytytettiin 6 tulipaloa joista 3:ssa olin itse mukana. Ensimmäinen hälytys tuli joskus 2:n aikaan, koulun piharakennus oli liekeissä. Kun sieltä olin kotiutunut ja ehtinyt pyöriä sängyssä vajaan tunnin tuli seuraava keikka, uimarannan miesten pukuhuone tällä kertaa. Molemmat paloivat kivijalkaan asti, eli ihan vaan pikkupoikien tulitikkuleikeistä ei ollut kyse. Aamun sarastettua tuli vielä päivän viimeinen, ja samalla meidän palokunnan 28. keikka tänä vuonna. Talvisäilytyksessä ollut purjevene oli pistetty palamaan. Yön aikana oli noiden lisäksi poltettu yksi rekka, roskakatos ja lehdenjakajan fillari.

Tuhotöistä sitten oli eilen otettu kiinni 4 kaveria joista yksi 18 vuotias ja kolme 17 vuotiasta. Linkki Etelä-Saimaan artikkeliin. Loisto homma että idiootit jäivät kiinni, mutta toisaalta vähän säälittää kun tietää että tuossa on nyt neljän tyypin loppuelämä piloilla. Tuollaisesta harrastuksesta tulee senverran suuret vahingonkorvaukset että pojat makselevat niitä sossun rahoista lopun ikäänsä... Tyhmyydestä sakotetaan ja niin pitääkin, mutta sääli silti.

Eilen en siis viitsinyt edes mennä yrittämään kovan viikon ja samalla treenijakson viimeistä treeniä kun yöunet oli lyhyet ja pätkittäiset. Viimeyönä nukuin kuin tukki, peräti 13 h ja parina päivänä on tullut syötyäkin aika huolella. Odotukset treenistä oli siis aika kauhunsekaiset kun mitään kunnollista tekosyytä ei  huonolle treenille ollut :D Treeni meni onneksi aika hyvin, vedin leukoja 5*10kg (melkein 6), ja 10*op (66,5kg). Mavessa 4*120kg (viideskin olis tullut mutta kantti loppui...) ja etukyykyssä 4*3*80kg.

Kokonaisuudessaan tämä jakso on mennyt huonosti, mutta jos laittaa taas vertaukset edellisen jakson huippusarjoihin niin jossain on pientä parannusta kuitenkin jopa tullut. (laitan siis vain ne liikkeet joissa kehitystä on tullut. Kaikissa muissa siis tulokset paranivat ainakin vähän, mutta penkkipunnerruksessa tuli takapakkia rajusti.


Kapea penkki:  7*60kg -> 5*65kg
Mave: 9*95kg -> 2*122,5kg -> 4* 120kg

Takakyykky: 6*4*92,5kg -> 8*95kg
Leuat:  8*op -> 6*+5kg / 5*+ 7,5kg -> 5*10kg (10*op)

Nyt ajattelin avata lenkkielykauden tältä keväältä. Sehän olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten, mutta selityksiä on aina riittänyt. Mutta nyt mennään eikä meinata. Ihan tosin vaan lyhykäinen happihyppely rauhallisella tahdilla hölkäten on tarkoitus tehdä, mutta jostainhan se on aloitettava!

7 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Mie en tajuu, miks se osoitteen päivitys ei onnistu! Ihan p***a tää bloggeri. =( =( Oon poistanu sun vanhan osoitteen, lisännyt uuden ja tehny muutokset sekä blogilistaan että ulkoasu-sivulle, mut tää on ihan tyhmä ku se ei vaa onnistu =( Onks sulla joku rautalankamalli tähän? Pystytkö heittää entisen blogin kokonaan pimeeks, jos se vaik auttais...? Vaik ei se kyl ehk auta..

Lady Puntti kirjoitti...

Yritin taas ja sama juttu =( Eli lisään sun uuden osoitteen lukulistalle, mut tallennusvaiheessa se muuttaa sen taratin-osoitteeseeks, vaikka oon mais musculon poistanu listalta. Kannattaa poistaa vanha blogi taustalta, jos oot tehny ton uuden jotenkin sen vanhan "päälle". Ei nimittäin onnistu lisäykset/muutokset!

Lady Puntti kirjoitti...

pS. Sulla blogin kellonaika taitaa olla Hawajin aikaa ;)

Taratin kirjoitti...

Höh, ompas tosi kummallista. Minäpä poistan sen vanhan kokonaan jos auttaa jotakin.

Ja korjaanpas kelloni kesäaikaan samalla ;) tänks!

Taratin kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lady Puntti kirjoitti...

Sit ku klikkaan sun nimimerkkiä jättämäsi kommentin perässä, ni se heittää siihen vanhan blogiin (eli sivulle, jossa sanotaan, ettei blogia ole olemassa).. ärs =(

Taratin kirjoitti...

No johan on hänkälää. Ehkä se on joku intterwepin ärsytys että se päivitää noita tietoja jotenkin viiveellä. Emmää tiedä vaikkaa oonki tällanen titenörtti.

Kellonaika sentäs taitaa nyt olla kohdallaan ;)