torstai 7. maaliskuuta 2013

Laidasta laitaan

Kylläpä nyt kevyen viikon jälkeen treenit yllättävät. Eilinen penkki treeni meni aivan surkeasti. Sarjojen piti olla suhteellisen helppoja mutta toisin kävi. Toistoja jäi tekemättä paaaaljon verrattuna siihen mitä ohjelma käski tehdä. Tuntui siltä etten yhtään saanut kunnonllista asentoa aikaiseksi, mutta ei se yksinään voi olla järkyttävän huonon penkkikunnon aiheuttaja. Suuri mysteeri konsanaan. Vinopenkki kuitenkin sujui ihan normisti, jopa paremmin... No, aina ei suju. Jos olisin ollut fiksu olisin tiputtanut penkissä painoja huolella enkä koittanut turhaan repiä. Nyt on nimittäin olkapää ollut koko päivän huonolla tavalla kipeä, otti siis vähän itseensä tuosta...

No mutta tänään oli uusi päivä ja uusi treeni. Leuat 7,5 kg lisäpainoilla tuntui niin kevyiltä että tein sarjat lyhyemmillä 1-2min palautuksilla ihan vaan huvikseni. Sen jälkeen kyykyssä 4*4*95kg oli sekin aika kevyesti, tai toki se nyt vähän painoi mut ei mitään kauheutta ja kyykytkin oli ihan nätin syviä.

Mut joo, tämmöstä tää on. Välillä sujuu (onneks) ja välillä ei. Oli toi penkkiheikkous silti ihme juttu. Toivottavasti jatkossa sitten sujuu paremmin ne penkitkin kun se on kovasti yksi tärkeimmistä tavoitteista saada kulkemaan.

Innolla odotan treeniviikon loppuja treenejä, huomenna on lepiä ja Ensiapukurssin koe, toivottavasti on sokin noidankehä hallussa!

Edit: Maanantaina jatkus kirjotuket äikän esseellä. Tälläkertaa meinasin olla ahkera ja aloittaa lukemisen jo lauantaina!

Ei kommentteja: