maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kadonnut penkkauskunto!

Hitto soikoon!! Mihinkä mun penkkikunto on kadonnut?!?! Kaksi edellistä penkkitreeniä on mennyt ihan reisille. Penkkiä tehdessä tuntuu ettei kropalla ole mitään hajuakaan mitä sen pitäisi tehdä. Hauskaa sensijaan on että vinopenkki ja kapea tasapenkki kulkee ihan kuten ennenkin (kapeassa penkissä on nyt samat sarjapainot kun normissa. Jotain mystistä on...

Viimeisimmän penkkitreenin epäonnistumiseen voinee hakea myös muita syitä. Takana oli kaksi päivää hyvin epäurheilijamaista käytöstä firman tilaisuuksissa. Huonosti nukuttuja öitä ja alkomahoolia. Ei ihme ettei treenit suju. Lisäksi kävin vielä hotellin salilla torstaina tekemässä juurikin rintaa, ei siellä "oikeaa" treeniä saanut tehtyä niin pumppailin menemään mitä jaksoin.

Eilen 5 min ennen treenaamaan lähtöä iski kaularankaan lukko. Pää ei kallistu vasemmalle juuri lainkaan ja muihinkin suuntiin kirraa aikalailla. Treenaamaan kuitenkin menin, ja sain leuatkin vedeltyä vaikka vähän hankala siinä oli kaikkeansa antaa. Kyykyt pelotti, että meneekö taju kesken sarjojen, mutta suht kivuttomasti sain 6*4*97 kg tehtyä. Vatsoja en tällä niskalla edes kokeillut. Kotiin päästyäni sitten pari Sirdaludia nassuun ja makoilua loppu ilta. Iltaa kohden jumitus meni vielä pahemmaksi ja nukkumaan käydessä piti sitten ottaa vielä lisää relaksanttia ja pari buranaa. Yö menikin sitten yllättävän hyvin (jostain kumman syystä onnistuin viettämään pitkiä jaksoja samassa "hyvässä" asennossa, vaikka normaalisti pyörin kuin puolukka p.. niin.) Aamulla niska olikin jo vähän parempi, mutta eipä tuo pää käänny vieläkään mihinkään. Täytyy toivoa että lukko aukeisi kuitenkin ihan omia aikojaan. Kaularangan lukkojen rusauttelu on nimittäin kamalinta mitä tiedän, halvaantumisen pelko on huomattavasti epämielyttävämpää kuin kuoleman pelko.

Pitäisi varata aikaa Pelastusopiston lihaskuntotesteihin. Toukokuun lopulle sanoi valmentaja. Pientä väliaikatietoa saan tässä reilu viikon päästä kun meille tulee FireFit:n kouluttaja ja teen oman lihaskuntotestin siinä samalla. Hauska nähdä kuinka se menee ns. kylmiltään. Olenhan toki kokoajan treenannut, mutta en tämän vuoden puolella yhtään pidenpiä sarjoja. Jos nyt menee kuitenkin edes lähelle tarvittavat toistot niin parin kuukauden päästä ei testin kanssa ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Eihän siinä pitäis olla muutenkaan, mutta kun nälkä kasvaa syödessä ja pitäis saada hyvät tulokset eikä vaan rimaa hipoen läpi.

No mutta, työt ei näköjään kovasta yrityksestä huolimatta valmistu yksinään, joten täytynee ryhtyä hommiin! Palailen kunhan on taas jotain raportoitavaa, hyvässä tai pahassa.

Ei kommentteja: