perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ohi on!

Tänään oli minun tämän kevään viimeiset YO-kirjoitukset. Kirjoitin siis nyt keväällä äidinkielen ja elämänkatsomustiedon. Ja voi herranjestas että tuo ET tuntui raskaalta puurtamiselta... Kirjoitin tekstiä varmaan 20 konseptia, vastauksia kysymyksiin joista oli kokoajan sellainen fiilis että en tiedä yhtään mitä tässä haetaan. Hitto, olisi pitänyt valita joku sellainen reaaliaine jonka vastakset voi opetella suoraan kirjasta. Opettaja oli jo tarkistanut kokeen heti sen palautettuani joten sain alustavat pisteet, 29 joka riittäisä M:ään tai hyvällä säkällä E:hen. Veikkaan kuitenkin että pisteet tulevat vielä laskemaan kun sensori käy ne läpi. Mutta, itse olen tuohon tyytyväinen kyllä koska koin että tehtäviin oli kamalan hankala vastata. Äikästä on myös tulossa M, se tuntuu vähän epäreilulta verrattuna tuohon reaaliin koska sen saa niin surkeilla pisteillä ja juuri töitä tekemättä ja rannetta rasittamatta. Mut semmosta se onpi. Nyt pitääkin sitten alkaa päntätä ensi ja seuraavan viikon kokeisiin ja vielä jaksaa tarpoa yksi jakso läpi. Sitten pitäisi melkein olla kurssit läjässä ja syssyllä sitten vielä enkun ja matikan kirjotus ja se olis siinä tämä parin vuoden urakka.

Eilen oli tämän surkeahkon treeniviikon viimeinen treeni. Leukoja, maastavetoa ja etukyykkyä. Mavet tais olla ainoat jotka meni ohjelman mukaan ja niistä otin videotakin että näkee vähän tekniikkaa. Eikai tossa mitään räikeetä vikaa oo, selkeesti pidemmässä sarjassa huomaa väsähtämisen. Tein siis 2*3*117,5kg ja 2*6*110kg, videot ovat noista jälkimmäisistä sarjoista kun piti ensin varmistaa että jaksaa tehä :P


Niskaa pitäis kai vähän rentouttaa ja saada varoo ettei peba nouse ylös ennen kun alkaa selkää ojentaa, aikalailla sjmv menee muuten. Näähän ei siis mitään maksimisarjoja ollut, joten en tiedä paljonko toistoja oikeasti tulisi, mut ei kovin montaa enempää kyllä.

Semmottissii siis. Huomenna pitäisi mennä Imatralle valmentajan kanssa tsekkaamaan vähän mikä sitä mun penkkitekniikka vaivaa. Maksimiviikko nimittäin on alkamassa enkä usko että tälläkertaa uusia ennätyksiä syntyy oikein missään liikkeessä. No, aina ei voi sujua... Sitten ehkä jo alkaakin pitkien sarjojen hinkutus, kun laskeskelin että max 7 kunnon treeniviikkoa on seuraavan kevyen viikon jälkeen aikaa hioa se kestävyyskunto kohdilleen. Ensi tiistaina tosin jo testataan tämänhetkinen taso kun teen FireFitin lihaskunto-osuuden, jännityksillä odotan miten menee kun en pitkää sarjaa ole aaaaaikoihin tehnyt.1 kommentti:

Lady Puntti kirjoitti...

Hyvä loppuilme tossa alemmassa videossa! Oot sä vahva =)