lauantai 23. maaliskuuta 2013

Immussa punnertamassa

Kävin tänään Imatralla valmentajan kanssa ihmettelemässä mun surkeaa penkkikuntoa. Ei se nyt ihan totaalisen surkeasti mennyt, 60 ja 65kg tein jotain sarjoja alle mutta sitten eka työsarja 70kg tuli vain yksi... päädyttiin sitten tekemään pidempiä sarjoja, 6*62,5kg, 12*55kg ja 20*45kg. Penkin lisäksi oli ihan kevyitä leukoja kun huomenna on siinä maksimitestit, ja vinopenkkiä ja vipareita. Sain taas valkulta salmiakkia vaikka enkkoja ei tullutkaan :D

No, herkutellaan nyt vielä, mutta tarkoitus olisi tässä hieman siistiä ruokavaliota että saisi testeihin jokusen kilon painoa pois. No eipä tässä paljon ole siistimistä, on ollut niin laiska että oon varmasti 4kk syönyt käytännössä rahkaa, kananmunia ja ruisleipää sekä feta-raejuusto salaattia. Mutta täytyy nyt koittaa monipuolistaa ja jättää leipää vaikka vähemmälle.. vaikka kai niitä hiilujaki tarttee. Ehkä vaan sitä monipuolistamista ja vähän jos tsekkais paljonko kaloreita tulee. En nyt viitsi yhtään alkaa stressaa, jos vaan kelit lämpenis että saisin itseni lenkille niin jokunen kilo tippus itsestään.

Keikkaakin oli taas, nro 23. Ei tosin ehditty edes tallista ajaa kunnolla ulos kun peruutus jo tuli. No mut olinpahan kerrankin paikalla. Eipä meillä noissa kerrostalo käryissä yleensä paljon tehtävää olekkaan jos työvuoro on paikalla.

Nyt pitäisi yrittää jo vetäytyä unten maille että saa kunnon yöunet ja huomenna taas reeni luistaa. Voi tehdä tiukkaa kun tuossa juuri heräilin päiväunilta 7 aikoihin. Väsytti niin törkeesti treenien jälkeen ja sitten vielä piti tehdä safkoja ja leipoa sämpylöitä. Kyllä kodinhengettären leikkiminen vei viimeisetkin voimat ja oli pakko ottaa päikkärit :D Mut eiköhän se uni tule, ottaa vaikka matikan kirjan käteen niin yllättävänkin äkkiä ;)

Ei kommentteja: