lauantai 9. maaliskuuta 2013

Punttia painonnostosalilla

Viikonloppuisin käyn perinteisesti naapurin pojan kanssa puntilla uimahallin salilla. Tänään sitten huomattiin että halli oli kiinni uintikisojen takia, eikä saatu lupaa mennä edes salille vaikka siellä olisi hyvin tilaa ollutkin. No, vapaalla ollut virkailija vinkkasi että urheilutalon puolelle voi mennä. Siellä on siis painonnostosali johon en ole aikaisemmin uskaltautunut.

Sali oli ainakin omaan treeniin ihan riittävä, leuanvetotanko löytyi sekä penkki ja käsipainoja, sillähän toi oma treeni meni hyvin. Kaverikin pystyi soveltaen tekemään ihan hyvän perustreenin vaikka sillä enemmän "bodailutyyppistä" treeni onkin, eikä aloittelijana kamalasti vielä käsitystä treenien soveltamisesta.

Mulla siis oli ohjelmassa leukoja 15kg lisäpainolla, kapeaa penkkiä 60kilolla, sekä vatsoja ja vipareita. Tälläkertaa treeni sujui ihan kivasti ohjelman mukaan taas. Ehkäpä tämä siis tästä.

Salilla olikin sitten kiva seurata sivusilmällä vahvojen tyttyjen painonnostotreenejä. Hurjan näköistä touhua. Omalla sököllä olkapäällä moiset liikkeet vaan jää tosiaan tuollaiseen aistinvaraiseen arviointiin, ei toivoakaan tehdä itse minkään maailman painonnostoliikkeitä. Myös salietiketti oli minulla vähän hakusessa, kun leuanvetojeni avuksi pöllin mankkua yhdeltä naisista. Oletin siis että salin keskellä olevassa "kastemaljassa" oli joku yleinen mankku, mutta toisin oli. No kai se ymmärsi että olin ihan pihalla tavoista eikä hermostunut varkaudestani, pientä kuittailua "ole hyvä vaan" toki sain ihan aiheesta kun toiseen otteeseen kajosin mankkuun :D

Mutta joo, jos jossainvaiheessa tulee tilanne että minulla ei enää näille kaupallisille saleille ole ilmaista sisäänpääsyä niin tuo on kyllä omia treenejä ajatellen ihan kelpo paikka. En sitten tiedä kuinka kieroon siellä katsotaan tällaista väärän lajin harrastajaa, mutta kyllä mie katseita kestän ;)

Ei kommentteja: