tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kevyt viikko veivattu

Mikähän siinä on että kevyt viikko tuntuu aina raskaimmalta? Motivaation/treeni tsemppiksen puute? Buusterin puute? Olipa syy mikä tahansa niin ei taas kauhean kevyeltä kaikki treenit tuntuneet vaikka painot ja toistot oli reippaasti pienempiä kuin työviikoilla. Viimeisessä treenissä oli taas toistomaksimikokeilu leuoissa, ja kappas vaan kun viikonlopun hiilarimätöillä onnistuin taas nostamaan elopainoa parilla kilolla yli 67 kiloon niin eipä ollut taas huipputilanen leuanvetoja ajatellen. No sain onneksi räpiköityä 10 leukaa vaikka viimeinen niistä olikin tosi ruma eikä olisi FireFit testissä kelvannut. No, samahan se on millä elopainolla noita vetelee, mutta totuus on että leuanveto on kehittynyt mulla niin tajuttoman huonosti (vaikka nyt teen joka treenissä leukoja) että painoa on pakko ottaa jokunen kilo alas että saan vielä kevään aikana sen 14 toistoa ja täydet pinnat testistä siinä liikkeessä. Muutaman ylimääräisen nestekilon pudottaminen tuskin heikentää muita osa-alueita.

Nyt on taas aika printtailla seuraavan voimajakson treeniohjelma. Kovia sarjoja on taas tuloillaan ja jännäksi menee kuinka hyvin suunnitelmat vastaa tulee vastaamaan toteumaa.

Muulla kuin treenirintamalla on ollut rauhallista. Viimeviikko oli vapaata koulusta, joskaan en osannut hyödyntää aikaa rästihommien tekoon, mutta tulipahan pidettyä oikeasti "lomaa" niistä hommosta. Perjantaina vietin talvilomaa =D ja sunnuntai meni taas palokuntien ensiapukursilla. Kurssia on jäljellä vielä kaksi iltaa, ensi perjantai ja maanantai. Sitten jos vaikka ymmärtäisi olla haalimatta mitään ylimääräistä tälle keväälle, koulujuttujen kanssa tulee nimittäin tiukkaa seuraavat kuukaudet. Mutta sitten sekin on ohi (paitsi syksylle jää enkun ja matikan kirjoitukset, mutta sou not!)

Sellasta nyt täällä. Rapsailen jälleen reenilöistä kunhan pääsen hommassa vauhtiin!Ei kommentteja: