torstai 28. helmikuuta 2013

Päivä palomiehenä ja jäsenkorjausta

Tänään olikin vähän erilainen työpäivä kun aamusta pakkasin läppärin mukaan ja menin päiväksi asemavalmiuteen työvuoron harjoitusten ajaksi. Onneksi ole "leipätyöt" mukana koska muuten olisi palomiehen arki käynyt tylsäksi. Yhtään keikkaa ei tietenkään päivän aikana tullut, ei edes automaattikeikkaa. Sain hyvin tehtyä omia hommia ja käytyä salillakin päivän aikana. Ei siis todellakaan ollut täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita tämä päivä :D

Aamutreenit ei kummoisesti sujuneet. Tosi heikkoa kuten aina kevyellä viikolla. Johtuu varmaan osaksi siitä että kevyellä viikolla jätän kaikki boosterit pois ja toisaalta siitä että pää tietää että nyt on kevyttä eikä löydy sellaista tsemppiä tekemiseen. Meinasin kyllä että jatkossa otan ennen treeniä perus beta-alaniinit ja arginiinit yms. ja jätän vain piristeitä sisältävän boosterin pois. Katsoo kuinka sellainen viritys toimii.

Asemavalmiuden päätyttyä painuin kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Minulla ei ollut hommasta oikein ennakkokäsitystä, eikä edelleenkään mitään mielipidettä. Kovakouraiseen hierontaan tottuneena tuntuu että voikohan moisesta hivelystä olla mitään apua, mutta en kyllä missään nimessä sitä vielä tyrmääkään. Selvästi se laittoin kropassa jotakin liikkeelle sillä sormet pinkeät nakit jossain vaiheessa hoitoa. Kotiin päästyäni iski aivan järkyttävä väsymys ja nukuinkin parin tunnin iltaunet. Vieläkin on kovin uupunut olo. Jos ei muuta niin "jäsenkorjaajan" mukaan minulla on kaikki oikealla paikallaan ja suorassa, oikein mitään jumejakaan ei missään ole. Vasen lapa siirottaa, ihan niinkuin kaikki fysioterapeutit ovat vuosien varrella osanneet kertoa. Kokeilen kyllä uudestaan seuraavalla kevyellä viikolla, jos ei tuosta muuta hyötyä ole niin ainakin tehokas unilääke se on :) Nyt pitää pitää pari päivää taukoa treenistä, mutta sehän vain passaa kun on kevyt viikkokin.

Ainiin! Posti toi Lady Puntin Buzzauksen, eli tuotenäytteen jonka otan kokeiluun ja raportoin sitten kokemuksista. Kiitos siitä.

Ei kommentteja: