lauantai 23. helmikuuta 2013

EA kurssia ja maksimiviikkoa

.. onneksi ei paukkunut muukaan.

Eilen oli reenissä vuorossa maksimitoistot leuoissa 5kg lisäpainolla. 4:n viikon takainen tulos, joka silloin jo tuntui heikolta, ei parantunut, kun sain itseni kiskottua 6* tangon yli. Kävin edellisenä päivänä hierojalla, eli en sitten tiedä jos se mitä vaikutti tulokseen. Ehkä olen vaan heikko. Leukojen lisäksi tein takakyykkyä 6*4*92,5kg joka oli aika kevyt, sitten inhokkiliikettä istumaannousuja  6*12*7,5kg ja loppuun Jullea 3*10*80kg.

Tänään alkoi palokuntien ensiapukurssi jossa menee jokunen päivä/ilta tässä seuraavien parin viikon aikana. Ihan hirveätä intoa ja tunteen paloa en nyt kyllä kurssin osalta koe, mutta loppujen lopuksi ainakin tämän päivän kokemuksella homma on ihan mielekästä ja mielenkiintoista opiskeltavaa. Kurssi on sellainen 30h pläjäys josta siis ensimmäise 6h on nyt takana.

Kurssilta painuin suoraan salille. Leukoja 3*2*15kg ja 3*3*10kg, aika kevyttä oli. Sitten kapeassa penkissä toistomaksimit 60 kilolla, tein 6 ja 7. Ei oikein jäänyt hyvä fiilis noista sarjoista, kun varmistajakin oli hieman yli-innokas, tuntuu että olisi pitänyt pystyä parempaan. Siihen sitten lisäksi istumaannousuja ja vipareita, lyhyehkö treeni mutta hyvä niin, iski nimittäin kauhea väsymys kesken kaiken.

Tänään on vielä ohjelmassa teatteri tuossa 1,5h päästä, eli nyt on korkea aika painua suihkuun ja alkaa valmistautua. Parempi olla mukaansa tempaava esitys tai voi olla että alkaa kuorsaus kuulua, on nimittäin vähän uupunut olotila.

Huomenna taas aamusta kurssille, eli hyvät ja pitkät yö unet toiveissa, ei keikkoja ensi yönä kiitos!

1 kommentti:

Lindapien kirjoitti...

Oi, sitä päivää odotellen, kun saan edes sen ekan leuanvedon! Treeni intoa sinne!!!