perjantai 8. helmikuuta 2013

Kirjoitukset korkattu

Jos en ole muistanut mainita, niin tässä päivätyön, treenin ja tulipalojen sammuttelemisen ohella olen käynyt 1,5 vuotta iltalukiota tarkoituksena saada sellainen todistus jolla mahdollisuus päästä opiskelemaan haluamaani paikkaan paranee. Päättötodistusta ajatellen kaikki on hyvällä mallilla, keskiarvo reippaasti 8:n paremmalla puolella ja kursseja jäljellä 9 kpl. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen päätin että pitää se "lakki" (lainausmerkeissä, koska status symbolien vastustajana tuskin hankin lakkia sen enempää kuin teekkarina haalariakaan). Tänään olitiinkin sitten ns. jännän äärellä kun kevään kirjoitukset alkoivat äidinkielen tekstitaidon kokeella. Kuten varmaan jokainen blogiani lukenut tietää niin tämä verbaalinen puole ei meikäläisellä ole mitenkään vahvasti hallussa joten 3:n tekstitaitovastauksen vääntäminen oli kyllä työn ja tuskan takana. Lukemisenkin aloitin ajoissa, eli eilen iltapäivällä. Vähän kyllä kaduttaa kun muuten olen kouluun panostanut parhaani mukaan rajallisen ajankäytön asettamissa rajoissa. Odotukset eivät ole/olleet korkealla, joten uskon että pisteet korkeintaan yllättävät positiivisesti.

Sitten jotain ihan muuta. Huomenna tartun letkuun heti aamusta kun luvassa on kuumia savusukelluksia jossakin omakotitalossa. Sikäli uusi tilanne tämäkin että tarkoitus ei tälläkertaa ole suorittaa nk. talonpolttoa vaan pitää talo pystyssä myös jälkipolville (Harjoittelua varten tosin). Mielenkiintoista päästä vaihteeksi muutenkin sukeltamaan omakotitaloon (jollaisessa olen sukeltanut ainoastaan kerran keikalla.), kerrostalohuoneistot kun on aikalailla samanlaisia mitä pohjaratkaisuun tulee ja yleensä meidän talonpoltossa käytetyt tönöt ovat aika pieniä mökkejä. Eihän minulla tietysti ole tuon talon pinta-alasta mitään tietoa, mutta se selvinnee huomenna.

Treenirintamalla tuli taas kevyen viikon jälkeen pieni, kolmen päivän, tauko. Tuntemattomaksi jääneestä syystä maanantai ja tiistai välisenä yönä niska/yläselkä veti kamalaan kramppiin niin että unet jäi nukkumatta ja aamulla pää ei kääntynyt. Vietin seuraavan päivän saigonilla relaxantteja ja särkylääkettä rouhien ja piikkimatolla lepäillen ja nukkuen. Seuraavana päivänä niska oli jo selvästi parempi, työkunnossa muttei treenikunnossa. Ja eilisen illan käytin äidinkielen kirjojen selailuun ja naapurin kestitsemiseen. Tänään salille ja vuorossa penkkipävä! Eli penkkiä, leukoja, vinopenkkiä ja vipareita. Toivottavasti luistaa siitä huolimatta että lounas on korvattu pähkinöillä, voikkarilla ja protskupatukan palasilla.

2 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Anteeks mut mua alkoi hirveeesti sisäisesti naurattaa toi "Lukemisenkin aloitin ajoissa, eli eilen iltapäivällä." :D

Taratin kirjoitti...

Joo, miuta ei kyl naurattanu :)

Tosi typerää kun muuten oon panostanu hulluna niin en sit viitsi kirjotuksiin lukea. Mut opistoon ei katsota ylppäritodistusta vaan päättötodistusta jotenka noi kirjotukset on vaan sellanen "bonus". Enkä haluu vielä ajatella että joutusin johonkin muualle hakemaan, mut onhan sellanenkin mahdollisuus tietty olemassa =/