sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ei kahta ilman kolmatta

Kaiken järjen mukaan tänään olisi pitänyt pysyä poissa salilta. Ohjelman mukaan lepopäivä, kaksi hyvää treeniä takana, eilisen äärimmäisen rankat savusukellukset, tämän aamuinen "jäinkö eilen katujyränalle?"-fiilis, eilisen huonot syömiset, selän ja niskan totaalijumi ja orastava päänsärky. Menin kuitenkin joskin koko kävelymatkan psyykaten itseäni katastrofiin ja kiroten etten ottanut lenkkareita jotta olisin voinut skipata puntin ja juosta sensijaan juoksumatolla.

Mutta kuinka ollakaan, treeni luisti oikein kevyen oloisesti! Ensin leukoja lisäpainoilla 6*2*10kg, oli ihan paperia lähes kaikki sarjat. Kapeasta penkistä olin aivan täysin varma etten saa ohjelman toistoja mutta 3*8*52kg tuli sekin suht helposti. Istumaannousut vähän takkusi, ja taljavipareissa jouduin tyytymään samaan painoon kuin edellisjaksossa, mutta kaikesta huolimatta TAAS olosuhteisiin nähden huippu treeni. Mikähän nyt on vialla? Täytyy toivoa ettei noude "menestys" päähän, korkeelta ei ole kiva pudota. Mutta salaa toivon että tämä hyvä draivi jatkuisi koko kuluvan treenijakson ja parin viikon päästä hätyyteltäisiin jo uusia ennätyksiä. Ainakin leuoissa meinaan nykäistä sen 10 vihdoin. Jos ei mene niin käyn saunassa tiputtamassa kilon ja kokeilen sitten uudestaan :P

Huominen on kuitenkin takuulla ja onneksi lepopäivä, VPK harkoissakin on tiedossa vaan tehtaaseen tutustumista eli ei mitään fyysisesti rankkaa.

Ei kommentteja: