tiistai 12. helmikuuta 2013

Kohti failurea ja sen yli

Jaahas...

Hyvä hyvä treeniputki sitten katkesi, ja liian kovaa reenailu ehkä kostautui tänään.. Intoa puhkuen menin salille, johan tuossa oli 1 päivän tauko ollutkin. Vuorossa leukoja, mavea ja etukyykkyä.

Leuat vielä jotenkin meni 4*4*7kg ei mitenkään supertiukkaa ollut. Seuraavaksi oli vuorossa maastaveti 4*4*110kg ja ajattelin että vyötähän siinä tarvitaan. Vyö on kuitenkin ihan susipska eikä "notkistettu" eli sitä ei saa kireälle, koitin sitä vähän väännelä ja käännellä kunnes...


En sitten tiedä kuuluiko sen tehdä noin :D Vyö on sitten entinen mutta hyödynsin sitä vielä parhaani mukaan. Siitä huolimatta mave oli aivan törkeän tiukka ja vaikka sainkin kaikki sarjat tehtyä niin pahalta se tuntui (ja näytti).

Sitten oli etukyykky 4*4*70kg joka päättyi aikalailla katastrofiin. Maven jäljiltä oli keskikroppa ilmeisen väsynyt ja hyytyi ihan tyystin kesken ekan sarjan. Sinne jäin kyykkyyn ihmettelemään ja muistelemaan edelliskertaa kun samaisessa tilanteessa kippasin tangon polvien päälle. Oli kyllä pitkään aikaan vaikein hetki tyrkätä se 70kg rauta eteenpäin, sulkea silmät ja toivoa parasta. Ei paljon lohduttanut ajatus seinän takana asuvasta ensihoitajasta kun valmistauduin heittämään hyvästit polvilumpioilleni. Onneksi tanko kuitenkin ohitti polvet niukasti ja kolahti nätisti kumolleen lattiaan. Treenit kyllä loppui kiroilun saattelemana siihen. Voi prkl!

1 kommentti:

Lady Puntti kirjoitti...

Onneks ei osunu tanko polviin!!!! Voin kuvitella tuon tunteen, kun oot jumissa taakan alla ja vaihtoehdot toimia on vähä vähissä! Onneks oot OK!

Kiitos ihan mielettömästi vielä siitä treeniohjelmasta! Se on ihan mahtava!!! <3 :) Upee!! Teen siitä pari treeniä viikossa ja kahdesti yritän sit malttaa tehdä sitä 8*3*30-hinkkausta ;)