sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kestävyyttä metsästämään!

Nyt alkoi puntilla kestävyyskunnon herättely!

Aikaa alustavaan testiaikaan on vajaa 4 viikkoa, eli ei kovin paljon. Mutta toisaalta lähtökuntokin on jo sellainen ettei kestävyyttä tosiaan tarvitse kuin vähän herätellä. Toki mahdolllisimman hyvään tulokseen on pyrittävä, koska tajusin vasta nyt että lihaskuntotestin tulokset jäävät voimaan 2. vaiheeseen. Eli mahdollisuuksien mukaan olisi siitäkin hyvä nappailla lisäpojoja.

Pakkiksen 50kg penkki&kyykky haasteeseen tein päivitysvideon kun ohjelmassa sattui olemaan viimeinen sarja penkkiä 50kg.


 (videon upotus ei tahdo toimia joten voi olla että se ei nyt suostu näkymään, jos ei niin lisäilen sen sitten myöhemmin)

Lenkilläkin olen jaksanut käydä pari-kolme kertaa viikossa. Aivan kamalaa se on edelleenkin.. kiitos huonon aerobisen kunnon ja korkean elopainon. Kesällä saa ihan tosissaan tehdä töitä että saa sen 2800m Cooper kunnon löytymään syksyyn mennessä. Mutta askel ja tavoite kerrallaan. Tälle keväälle tavoitteet on päättäri lukiosta ja tuo lihaskuntotesti kunnialla läpi. Sitten vasta alan tosissaan miettimään seuraavia askeleita.

Huomenna taas pitäisi jaksaa töihinkin. On ollut kyllä kiva kun on saanut pitää vähän pidemmän vapaan (oli perjantaikin vapaana). Onneksi duuni viikko katkeaa heti tiistaina kun lähden Helsinkiin 2 päiväksi koulutukseen. Sittenhän sitä ei tarvitsekaan enää kuin pari päivää painaa ja koittaa taas viikonloppu. Sitä odotellessa :D

2 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Uuuuuuuuuuuuuu, missä punttimirri!! Ja kyllä on rauta Kaakonkulmalla kevyttä!

Sulle olisi totuutta ja tehtävää: http://stunning-in-her-thirties.blogspot.fi/2013/05/11-asian-haaste.html.

Ira Mineeva kirjoitti...

Moi! Sulle on haaste mun vikassa blogitekstissa