keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Askeleet kohti unelmaa

Pikainen päivitys kun ei ole hetkeen ollut aikaa kirjoitella. Sain myös sellaisen haasteen pariltakin bloggaajala, mutta en ikäväkyllä ehdi vielä siihen sen enempää paneutua kun haluan nyt kertoa asioita vapaamuotoisemmin.

STEP 1: Treeneissähän siirryttiin hinkuttamaan pidempää sarjaa kun opiston testi lähestyy. Reilu viikko on takana ja suhteellisen hyvältä tilanne vaikuttaa. Testiraudoilla en ole vielä tehnyt, vaan vähän isommilla ja lyhyempää sarjaa, mutta olen kyllä ihan luottavainen että kyllä se kestävyyskunto löytyy kunhan vielä pari viikkoa hinkkaan. Alunperinhän testin oli tarkoitus olla 7.6, mutta sittenpä testipaikassa ei ollutkaan aikaa siihen. Soittelin hädissäni ympäriinsä ja tosi nihkeää oli joka suunnalla. Äsken soitin sitten Tampereelle josta sainkin heti ajan. Eli uusi testiaika on nyt 17.6. Se ei mitenkään sotke mun suunnitelmia, päinvastoin, se on aika optimaaliseen aikaan. Tampere ei ihan ykköspaikka ollut mihin halusin testiä tekemään, koska se on kaukana eikä siellä asu kavereita joidenka luona voisin majailla vaikkapa edellisyön. Mutta ei sen väliä. Pääasia että testille on nyt saatu aika! En tosin vielä ilmoittanut Jyväskylään/Kuopioon että olen saanut ajan varattua. Sillä jos niistä jompaan kumpaan vapautuu aikoja kesäkuulle niin mieluummin menisin sitten sinne. Mutta siis olen tosi "happy happy joy joy"-fiiliksissä nyt kun tuo asia on saatu sovittua.

STEP 2: Ja hei, tänään minulla on VIIMEINEN koulupäivä!!! Neljä koetta on vielä ja yksi verkkokurssi täytyisi vielä jotenkin saada (viimeistään ensi viikonloppuna) läjään ja sitten olisikin minun lukio-urakkani siinä. Vajaa 2 lukuvuotta tuohon meni ja aikalailla helposti/huomaamatta, vaikka onhan tuohon vapaa-aikaa tuhlautunut aivan tuhottomasti. Syksyllehän toki jää vielä kirjoitettavaksi enkku ja matikka, mutta se on sitten sen ajan murhe. Niihin tosin ehkä on syytä valmistautua hieman paremmin kuin tämän kevään kirjoituksiin joihin en lukenut lainkaan. Siitä huolimatta napsahti äidinkielestä M ja elämänkatsomustiedosta E. Kyllä mää oon viksu ;) Kun koulu ja lihaskuntotesti on pulkassa niin olen jo aika paljon lähempänä unelmaani. Jäljellä olisi enää pääsykokeet (Cooper, uinti, fobiat, psykologiset). Piece of kakku hei :D

 No mutta. Koska työkiireet eivät ole lainkaan vähentyneet niin nyt on jo korkea aika lopettaa arvokkaan työajan tuhlaaminen ja ryhtyä, kuten sanonta kuuluu: "speksaamaan kuin hirvi".

Ei kommentteja: