maanantai 27. toukokuuta 2013

Savuisaa sukellusta ja ruåttin koe

Tänään oli pitkästä aikaa keikka jota ei peruttu ja jossa pääsi vaihteeksi ihan hommiinkin. Tuolla vähän kauempana paloin sellainen 50-luvun omakotitalo, jossa tietysti perinteisesti kävi niin että kämppä paloi asumiskelvottomaksi. (Linkki ) Oltiin työvuoron vaihtoparina sukeltamassa ja lämmintä piisas niin sisällä kuin ulkona. Nyt on nenä ja poskipäät ihan palaneet. Johtui kyllä siitä auringon porotuksessa istuskelusta eikä savusukelluksesta. Mutta yhtä kaikki, olen taas punainen kuin paviaanin pers.. Se on muuten kumma, ennen viimekesää en palanut koskaan. Onkohan säteily jotenkin lisääntynyt vai onko nahka ohentunut iän myötä? En tiedä, mutta nyt saan nahan punottamaan ja jopa hilseilemään ihan pienestäkin ajasta auringossa. Ennen vain ruskistuin tosi nopeasti ja helposti.

Ja sitten olikin viimeinen ruotsin koe ja pelkäänpä pahoin että tulossa on minun lukiohistorian ensimmäinen hylsy. Elättelen toki vielä toiveita että koe jotenkin mystisesti menisi läpi eikä tarvitsisi sitä syksyn rästikoepäivään jättää. Tai voihan sen kesällä suorittaa sitten touolla Otavan Opiston nettihässäkässä jos ei muu auta. Arvosanalla ei olis mitään väliä, femma kelpaa kyllä kun ruotsin tuleva arvosana on 7 tulipa tästä kurssista mitä tahansa. Itseään saa tästäkin syyttää, suht helppo olisi ollut opetella kielioppiasiat kunnolla mutta oli muka parempaakin tekemistä (eli Shieldin 6 tuotantokauden katselua dvd:ltä) koko vkloppu. No, tästä viisastuneena nappaan nyt historiankirjan kätöseeni ja ryhdyn lukemaan. Siinä on sentään mahdollisuus nostaa numeroa jos saan kokeesta edes kasin.

Mutta eipä sitten muuta tälläkertaa. Treeneistä on tänään lepiä ja huomenna kyykkelöimään. Viimeistä kovaa viikkoa viedään, eli nyt täytyy ottaa kaikki riemu irti reeneistä ja itsestä. Kohta ollaankin jo tosipaikan edessä.

Ainiin, löysin eilen sattumalta tällaisen tuoreen pikkuisen jutun naispuolisesta palomiehestä. http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/233832-palomies-on-vain-harvoin-nainen On niitä siis todistettavasti hommissakin :D

Ei kommentteja: