keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lisää palomiesnais aihetta

Taitaa olla kuuma aihe. Tälläkertaa ihan kiukustui pelastusopiston rehtori Mervi koska naiset eivät hae opistoon. Noh, minä tiedän ainakin toisen innokkaan tyttösen joka haluaa transformoitus pelastajapalleroksi ja toivotankin flytelle onnea lihaskuntotestiin tätä kautta kun tiedän että hän välillä blogiani silmäilee. Oispa kyllä hienoa jos saataisiin samalle vuosikurssille ei yksi vaan kaksi naista! Se ois kyllä senverran sensaatiomaista että meistä tulis varmaan saman tien seiskajulkkiksia ja valmistuttais salamannopeasti viidakontähtösiksi :P

Tänään oli toisiksi viimeinen koe, joka kyllä meni ihan penkin alle, eli on turha toivoa historian numero nousisi. Mutta ei hätiä, tuleva totari on minun mittapuulla ihan huippu joka tapauksessa! Kunhan nyt vaan näistä kursseista pääsisi läpi että ei jää syksyllä vielä rästikoepäivälle ressattavaa.

Reenejä ei oo tänään, huomenna sitten. Jee jee, pääsee taas punkkipennertää! Lenkille melkein tekis mieli kun en oo ulkonakaan käynyt. Mutta ei se taida nyt onnistua kun olis vähitellen aloitettava luku-urakka huomiseen kokeeseen. Ehtiihän tässä ainakin tunnin lukea ennenkuin unimatti korjaa.

Ei kommentteja: