lauantai 12. lokakuuta 2013

Ei avautuneet opiston ovet vielä

Torstain pääsykoe katkesi itselläni Cooperiin kuten kaikilla muillakin naishakijoilla ja yli 20 miehelläkin. En osaa olla edes pettynyt, sillä tiedän etten mitään olisi voinut tehdä toisin. Itse Cooper lähti hyvin alkuun. Vauhti oli sopiva, ja jalat tuntuivat hyviltä. 4:n kierroksen jälkeen kuitenkin iski kylkipistos ja silloin tiesi että peli oli osalani pelattu. Jälkikäteen kierrosaikoja tarkastellessa huomasin että olin joka tapauksessa jo siinä vaiheessa jo tavoiteajasta sen verran jäljessä että ilman pistostakin olisi 2800m ollut varmaan melko mahdoton. Kunto vaan ei tälläkertaa vielä riittänyt.

Mutta hanskoja en tietenkään ole valmis heittämään tiskiin. Treenit jatkuu ja uusi yritys sitten keväällä. Nyt kun koko talven malttaa pitää juoksutreenit mukana ohjelmassa niin keväällä näkee onko realistisia mahdollisuuksia päästä sisään. Sen opin ainakin tästä kokeilusta että minkään testiraivon varaan ei minun tapauksessani kannata laskea. Testissä ei tullut mitään erityistä fiilistä että "nyt on tosi kyseessä". Ihan kun olisi vaan perus lenkillä ollut. Kunto siis pitää olla ensi kerralla sellainen että menee varmasti läpi.

Nyt on jo aloiteltu uudet treenit. Punttia tulee 3 krt viikossa, päälle 3 PK lenkkiä ja 1 uinti. Puntilla kävin jo kauhistelemassa romahtaneita voimatasoja. 2kk tauon jälkeen on lihan ja voimat hävinneet aika huolella. Penkistä teki tiukkaa 3*8*50kg ja leukoja tein parhaimmillani 4. Mutta voimat toivottavasti palaavat äkkiä, en näe mitään syytä miksi ei.

Kevään haun lihaskuntotesti pitää olla suoritettuna 28.2 mennessä ja pääsykokeet ovat 5. - 9.5.2014 joten aikaa on!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno yritys kuitenkin!
Tsemppiä talven treeneihin ja uuteen yritykseen, onhan tuo 2800m naiselle melkoinen Cooper -tulos, onneksi ei kuitenkaan mahdoton. Asenne sulla tuntuu olevan kohdallaan, joten eiköhän se juoksukestävyyskin sieltä tule :)

t. itse vaan "puolikkaalle" ja savukurssille treenaten

Ivana kirjoitti...

Kiitos. Yritystähän tuossa juoksussa ei tosin ollut enää alun jälkeen, mutta loppuun asti jatkui liike kuitenkin.

Eiköhän se kestävyys tässä tulevan talven aikana tosiaan löydy jos on löytyäkseen.

Tsemppiä puolikkaalle ja ennen kaikkea tervemenoa savukurssille! Jos lihaskuntotestiion kaipaat treenivinkkejä niin kysele ihmeessä!

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko tarkalleen juoksit tuolloin?

Ivana kirjoitti...

Täällä olikin huomaamatta jäänyt kommentti. Juoksin 2600m tuossa testissä, joka siis oli jopa huonommin kuin kuukautta aikaisemmin pienessä krapulassa hölkkäilty testicooper...