torstai 3. lokakuuta 2013

Miehiä asemalle varikkovalmiuteen..

Istuin tänään poliisiasemalla jonottelemassa tiskille ajokorttihakemus kourassa. Tylsistyksissäni selailin puhelimeen tulleita hälytysviestejä ja silmään pisti viime viikolla tullut varikkovalmius keikka jonka selite meni jotakuinkin: "Miehiä asemalle varikkovalmiuteen..." Hitto. Enpä huomannut tuota sukupuolirajausta kun ajelin asemalle kesken työpäivän :D Ei minua kukaan onneksi pois ajanut vaikken vaatimuksia kaikilta osin täyttänytkään. Ja mun mielestä siellä oli pääasiassa poikia. Kyllä kaikki minua nuoremmat miehenalut on vielä poikia!! (dg. "Terve nuori nainen")

No mutta tässäpä oiva aasinsilta pariin Ylen tänään julkaisemaan artikkeliin.

Historiallinen hetki käsillä, Pelastusopiston pääsykokeisiin kutsuttiin kolme naista

ja

Terhin kuulumiset viikkoa ennen h-hetkeä


Mervin tavoin toivon että edes yksi meistä pääsee kouluun, mieluiten toki kaikki!! Täytyy sanoa että nyt kun itsellänikin on testeihin aikaa enää viikko niin kyllä tässä pientä jännityksen poikasta on ilmassa. Ei tuo Cooper sentään unissa vielä kummittele mutta aiheuttaa kuitenkin sydämentykytyksiä kun sitä etukäteen ajattelee.

Tiedän että olen tehnyt parhaani mitä treeneihin tässä ajassa ja terveydentilassa (kun kokoajan on ollut jotain vastoinkäymisiä) on mahdollista. Tulevat testit ovat pitkälti kiinni siitä onko testipäivänä kaikki kondiksessa eikä mitään ylirasitusta/sairastumista ilmassa ja toisaalta siitä pystynkö antamaan kaikkeni ja vielä vähän enemmän. Cooper on testinä ihan helvetistä ja 200m uinti vaatimusaikaan on minulle lähes yhtä maksimaalinen suoritus. Tarvitaan siis ihan pirusti nyt korvien väliä tuohon hommaan. Eniten ehkä ahdistaa tuttujen asettamat paineet. Sen sijaan että saan epätoivon hetkillä kommentteja "Ei tollasia puheita, et petä meitä" kaipaisin myös luvan epäonnistua. Itskin sen suon itselleni, jos ei nyt natsaa niin ensikeväänä viimeistään, silloin ei anneta enää armoa itsellekään. Tiedän että kaikki perseelle potkiminen on hyväntahtoista, mutta siitä huolimatta se aiheuttaa minulle omasta mielestäni turhia paineita. Kaikki ovat niin ylpeitä minusta, ja sitten jos petän kaikkien uskon ja luottamuksen niin mitäs sitten? Mutta lupaan ja vannon että teen parhaani, sen on parempi riittää.


3 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Mä en pety, vaikka susta tuliskin pelastusopiston opiskelija vasta vuoden päästä :) Sä jos kuka annat testissä kaikkes, jännätään yhdessä, miten kovassa kuosissa ne muut on! Sä oot typy rautaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Et sä tätä tee kellekään muulle ku itelles. Sä et kuitenkaa petä ees itsees, kävi miten kävi. Upeesti oot tehny hommia ja oon susta tosi ylpee! Matka on vasta alussa.
-Juha-

Ivana kirjoitti...

Lady, muiden kunnolla ei ole merkitystä koska ne testien minimit on karsivia. Eli putoo pois samantien jos ei pääse minimin yli. Oon lähes 100% varma että pääsen kouluun jos pääsen psykologisiin asti.

Juha: Niin kai, mutta silti kaikki odottaa eikä anna miulle mahdollisuutta arvokkaaseen epäonnistumiseen. Mut ehkä sitä odotusten kohtaamista on parempi alkaa murehtia sitten torstain jälkeen.