tiistai 10. joulukuuta 2013

Hassujen hattujen juhlat

Tulipahan kerrankin juhlittua viikonloppuna!

Minullapa oli nyt ne ylppäribileet, tai no... bileet kun bileet. Itsehän en kamalan suurena saavutuksena ylioppilaaksi kirjoittamista pidä koska kouluja on jo aikaisemminkin käyty monen ateisia ja koko lukiohomma oli vain sellainen pakollinen steppi matkalla seuraavaan opiskelupaikkaan. Mutta jos on joku syy pitää bileet niin se on toki hyödynnettävä!

Bileet pidettiin yhdessä paikallisessa ravitsemusliikkeessä ja paikalla partyissä oli reilut 30 ystävää, sukulaista ja kollegaa. Tarjolla oli ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa.

Pari todella edustavaa kuvaa löytyi illan hattuvaihtoehdoista. Tai hatut on toki edustavia mutta... Äidin reilu 40v vanha ylioppilaslakki ja lahjaksi saamani mahtava uniikki silinteri. Täytyy ilmeisesti jatkaa opintoja sitten niin pitkälle että oppiarvo oikeuttaa moisen hatun käyttöön. Filosofian tohtori, pääaineena palofysiikka?

Virallisesta juhlapaikasta matka jatkui kara-ookke baariin jossa yllätyksekseni pysyin ihan järjissäni vaikka karaoke onkin yksi niistä (monista) asioista joita en vaan voi sietää. Porukka oli niin mukavaa ja juttua piisasi ettei sitä oikein edes huomannut mitä ympärillä tapahtuu.


Osalla meistä oli kinkereissä niin mukavaa että jatkoimme juhlintaa lähes aamu seitsemään asti. Jatkojen kuva ja video footage ei ole julkaisukelpoista, mutta kivaa luonnollisesti oli. Parempi puolisko kyllä kävi hieman lämpöisenä peläten että 10 hengen aamujatkoseurue aiheuttaa häädön tai vähintäänkin pahoja katseita naapureilta seuraavana päivänä. En ole naapureihin vielä itse törmännyt, mutta jos nyt kerran elämässään juhlii aamuun niin ei tuota pidä ottaa niin vakavasti. 

Mutta kyllä minulla on mahtavia ystäviä, ei voi muuta sanoa! Seuraava päivä menikin sitten aika tiukasti lepäillessä ;)

Ylioppilastodistus pitäisi vielä  joskus muistaa hakea koulun kansliasta. Bileissä oli esillä puuväreillä taitavasti tuunattu väärennös ;)

Onnellinen olen siitä että yksi etappi elämässä on taas taputeltu ja innolla odotan tulevaisuuden haasteita. Kovin kauan en viitsi olla opiskelematta, itseasiassa tässä juuri malttamattomana odotan puhelua paikallisesta AMK:sta jossa olisi tarkoitus kevään aikana käydä työn lomassa vielä muutama kurssi Sosiaali- ja terveysalaa opiskelemassa. Ja tietty harjoitukset jatkuu josko keväällä jo aukeaisi opiston portit meikäläiselle. Mutta treeniasiaa sitten myöhemmin taas enemmän.

Ei kommentteja: