keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Hyvän fiiwiksen viikko!

Viimeviikko oli treenissä kevyt viikko, ja kyllä kannatti. En ole juuri kevyitä viikkoja bodailu-urallani pidellyt paitsi sairastellessa/matkustellessa enkä siis tajunnut kuinka se treeni oikeesti luistaa loistavasti pienen kevennyksen vaan ei totaalitauon jälkeen!! Rauta on ollut höyhenen kevyttä tällä viikolla ja olenkin tehnyt 3 treeniä peräkkäisinä päivinä kun tuntuu ettei lihatkaan juuri kipeydy. Osittain se johtuu kyllä siitä että EN ole lenkkeillyt jalkojani soseeksi kun akileesta puuttuu vieläkin pala nahkaa ja se sattuu.

Olen syönyt ihan miten sattuu ja lihonut pari kiloa, mutta ei se mitään haittaa, ei tässä paljon biitsillä tartte olla vatsalihoja vilauttelemassa muutenkaan. Kunhan aamupaino pysyy alle 65 niin olen tyytyväinen.

Sen lisäksi että rauta liikkuu mahtavasti niin peilistä olen huomannut sellaisen visuaalisen harhan että olisin saanut vähän lisää lihaa kätösiin. Mittanauha ei kyllä ole ihan samaa mieltä eikä oikein tuo kuvakaan joten oletettavasti olen vain kutistunut jostain muualta, mutta eipä sekään nyt masenna :) Vitti! Ärsyttävää positiivisuutta!! Tällähetkellä päätavoite on kuitenkin tuo voiman tarttuminen, enkä ole edes villeimmissä kuvitelmissani haaveillut että lihaakin tulisi lisää tässä prosessissa, on sitä bodytreenillä koitettu tuloksettomasti senverran monta vuotta tahkota.

Syy tähän yltiöpositiivisuuteen on tietenkin se että tänään oli penkki päivä <3 <3 Tein tiukat sarjat kapeeta penkkiä ja leveetä penkkiä leiju stopilla ja niiden päälle päätin vielä kokeilla sarja maxia 45 kilolla. Spagettikäsivarsilla sain tangon nousemaan 17 kertaa, treenin lopussa kokeilin vielä uudestaan ja sitten tulikin jo 19 vaikka kädet ei paljon tuoreemmilta tuntuneetkaan. Voisin siis veikata ettei 25 olisi mikään mahdottomuus edes tällä hetkellä, jos vaan heti lämpän päälle kokeilis.

Huomenna matkustetaan Padasjoelle Capoeira leirille joka jatkuu sunnuntaille. Siellä siis vuorossa paljon airooppista ja jonkinverran pihalla punttien kanssa heilumista. Oikeeta treeniä tuskin saan siellä aikaiseksi kun en usko että painot riittää kun pitäisi maastavetoa tehdä, mut jotain pientä heilumista kuitenkin.

Semmosta tänne.

3 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

Upeeta misu, mahtavat kädet :):) Mä muutan ens tiistaina, joten pääset pälkähästä mun treenin suhteen! Kunpa uusilta mestoilta löytyis ees lähelle yhtä hyvä sali ku Syke oli! Nyyh! Tosin olemassa on mahdollisuus käydä samalla puntilla palomiesten kanssa, mutta VOI olla, että päädyn jollekin trendisalille, missä on ilmanpainelaitteet, muovikaktus nurkassa ja aulasta saa ostaa vehnänorasjuomaa. No joo.. Ehkä kuitenki treenaan palomiesten kanssa ja tunnen itteni tavattoman pieneksi :)

Taratin kirjoitti...

Treenaat ihmeessä palomiesten niidenkanssa!! Ainakin omasta kokemuksesta voin sanoa että reeni kulkee aina paremmin ja muutama toisto tulee lisää maksimiin joka kerta!! Sitäpaitsi palomiehet on järestään aika pieniä kavereita, että ei tartte siinäkään jäädä kakkoseks :)

Tsemppiä uusiin kuvioihin!! Täytyy tulla vakoilemaan sun blogista josko tästä elämänmuutoksesta ois siellä lisätietoa ;)

Toppahapa kirjoitti...

Jep jep ;)

Lisään sun s-postiosoitteen mun lukijalistalle, hyväksy se kutsu ja sit pääset utelee, mitä mulle kuuluu :)