perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäloma kuulumisia

Hip hurraa! Kesäloma alkoi tällä viikolla, ja jatkuu tuonne heinäkuun loppupuolelle asti. Neljä viikkoa vapaata, on siis hyvää aikaa treenata ja myös rentoutua!

Heti loman alkajaisiksi suuntasin sunnuntaina Helsinkiin jossa tapailin frendejä ja otinkin perinteisen nollausaloituksen lomalle. Tiistaina olikin jo ihan mukava palata takaisin kotikonnuille rauhoittumaan :D

Eilinen päivä alkoi 7km aamulenkillä, kivasti nousi jalka vaikka edellisenä päivänä oli ollut jalkatreeni, ja kevyeltä tuntui hölkkä tyhjällä mahalla. Lenkin jälkeen lähtikin tyttö taas ihan hunningolle. Päivä meni biitsillä palomiesten Beach Volley turnausta seuratessa ja iltapäivällä vielä veneiltiin muutaman quuman pelastajan lähisaareen saunomaan ja grillaamaan, toiset makkaraa, minä nahkaa. Viime yö oli tuskainen koska nahka kärysi ihan huolella. Nyt näytän ihan tältä:

Sain muuten siellä saunoessani naljailua kadonneista vatsapaloistani. Vaikka minulla ei onneksi ole enää tapana ottaa nokkiini moisista kommenteista, ja tiedän varsin hyvin että minun ei kannata olla sellaisissa rasvoissa (<15) joissa vatsalihakset näkyisivät niin kyllähän tuo vähän kirpaisi varsinkin kun on koko kevään suunnitellut ruokavalion siistimistä ja vähän kevyempää kesäkuntoa. Ehkä se olisi siis aika lopettaa ylimääräinen mussutus ja oluen juonti, treenata kovaa ja katsoa mihin suuntaan mahamakkarat liikahtaa. Mitään dieettiä ei ole kyllä halu aloittaa, koska treenisarjojen progressio on kyllä tärkeämpi tavoite kuin rasvaton kunto.

Treeniohjelmassani olen päässyt kolmannelle viikolle jossa on tarkoitus tehdä pääliikkeissä toistomaksimeja tietyllä painolla. Mitään hurjia enkkoja en ole saanut aikaiseksi, mutta odotan innolla mitenkä tulokset kehittyvät sauraavan 4 viikon aikana. Tässä nyt jotain tällä viikolla napsittuja sarjoja:

Penkki: 55x7, 50x11
Etukyykky: 60x7, 55x11
Leuat: 7...

Tänään olisi vuorossa kapeaa ja leveetä penkkiä ja viikon vimppa treeni olisi pyhitetty mavelle. Sen jälkeen seuraakin kevyt viikko joten nyt täytyy koittaa antaa kaikkensa! Lenkkeilläkin täytyisi vielä jossain välissä kun tälläviikolla ei tosiaan ole ehtinyt kuin kerran käymään.

Nyt valmistautumaan päivän koitoksiin!

Ei kommentteja: