keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kevyttä viikkoa!

Reilut 4 viikkoa uutta treeniä takana. Jakson sarjaenkoiksi pääliikkeissä jäi loppujen lopuksi seuraavat:

Penkki: 11*50kg
Mave: 5*95kg
Etukyykky: 8*60kg
Leuat: 2*7*op

Ei nyt vielä mennä missään meikäläisenkään ennätys tasolla, mutta tästä on hyvä puskea eteenpäin ja katsoa mikä tilanne on seuraavan 4:n viikon pätkän jälkeen.


Lenkkeily on edelleen kamalaa pakkopullaa ja saan tosissaan tehdä töitä itseni kanssa että saan kiskottua popot jalkaan ja pihalle. Toisaalta sitten kun vauhtiin pääseen niin iskee aina sellainen sisu ja kilpailuvietti että pitää vetää vähän nopeammin, vähän pidemmälle tai vähän kauemmin kuin edelliskerralla.


Tajusin jopa että pystyn hölkkäämään alle 150 sykkeellä siis noin niinkuin fyysisesti se on minunkin törkeillä sykkeillä mahdollista. Mutta niin vaan siinä aina käy että lenkkien keskisykkeet painuu tuonne lähemmäs 170... Ei vaan aivot suostu sellaiseen rauhalliseen etenemiseen. Vaikka todellakin PITÄISI vetää sellaisia PK lenkkejä koska se on minun heikko alue.

Viimeviikolle juoksukilsoja kertyi reilut 20, ja päälle luistelua ja kävelyä. Tälläviikolla olen lenkkipolullekin ehtinyt jo pariin otteeseen, eilen reilu 8km "aamulenkki" puolenpäivän aikoihin, mutta tyhjällä mahalla. Ja tänään reilu 9km joskin kävelin hetken ekan 3 kilsan jälkeen kun tuntui niin tukkoiselta. Nyt on molemmista kantapäistä hiertynyt nahat pois joten voi olla ettei tule uutta lenkkiä heitettyä pariin päivään.

Semmosta.

Kesä saisi vähitellen tulla. Taitaa vaan loma loppua ennen kun niin käy.

Ei kommentteja: