maanantai 30. heinäkuuta 2012

Loma loppui

Sähköpostit on luettu ja vähän muutakin "työtä" tehty mutta nyt kyllä alkaa jo tuntua että voisi olla päivä täys. Neljä viikkoa tuli lusmuiltua kesälomilla, ja joitain aurinkoisia päiviäkin mahtui tuohon vaikka pääasiassa tulikin vain vettä. Tällä lomalla en tehnyt juuri mitään, paitsi treenasin tietty kovasti!

Loman loppuun oli tosiaan ohjelmassa sellainen kevyt neljän päivän capoeira leiri. Torstaina lähdettiin Padasjoelle puolenpäivän aikaan ja sunnuntaina oltiin kotona kasin jälkeen. Neljään päivään mahtui paljon capoeira treeniä, sambaa ja muuta mukavaa. Rankaksihan ne treenit kävi kun en ole käytännössä viimeiseen vuoteen ko. lajia treenannut yhtään, jalkapohjista puuttuu nyt isot palat nahkaa ja kipiää tekee, joten lenkkeilyt jäänee nyt taas tältä(kin) viikolta suorittamatta. Myös puntista oli tälläkertaa taukoa kun edellisistä vuosista poiketen leirille ei oltukaan roudattu penkkiä, levytankoa ja painoja. Vierotusoireet oli kyllä kovat ja melkein teki mieli mennä eilen illalla treenaamaan, mutta koskapa leirin jäljiltä oli alaselkä pahasti jumissa ei mave treeneistä järjellä ajatellen olisi mitään tullut kuitenkaan. Tänään sitten töiden jälkeen pääsen kokeilemaan päivän kuntoa. Jippii!!

Nyt on kieltämättä täysin hakusessa tämä työmotivaatio. Ei oikein osaa aloittaa mitään, kun on niin paljon tehtävää. No ehkäpä saan anteeksi jos tämä päivä menee vähän pehmeällä laskulla takaisin arkeen. Mutta ei auta kun palata taas sorvin ääreen, ei tästä muuten mitään tule.

Ei kommentteja: