torstai 12. heinäkuuta 2012

Kiireitä pitelee!

Kyllä se on lomalla rentouttavaa kun ei ole kiire mihinkään eikä ole suunnitelmia tai menoja vaan voi ihan vaan olla ja chillata. Niin no.. tätä kirjoittaessa tuo edellinen lause vihdoin pitää paikkansa, sillä täksi ja huomiseksi päiväksi minulla ei ole kerrassaan mitään sovittuja menoja! Suunnitelmia toki on.. siivota voisi esimerkiksi.

Mutta alkuviikko on ollut tosi vauhdikasta ja hommantäyteistä ja rankkaakin, ja olen aivan puhki kaikesta tästä puuhastelusta! Päivät on hurahtaneet ohi ihan hurjaa vauhtia. Onneksi on ainakin saanut nukkua pitkään aamuisin.

Maanantaina kävin päivällä mattopyykillä äipän kanssa, ja illalla kävin kevyesti puntilla ja VPK harkoissa joiden päätteeksi oli vielä saunomista ja grillausta. Harkkojen jälkeen kävin hakemassa matot pois rantsusta kun niitä ei sinne uskaltanut yöksi jättää ja kävin virittelemässä ne äipän pihamaalle kuivamaan.

Tiistaina kävin hölkkäämässä taas 7km lenkin jonka jälkeen lähdettiinkin ajelemaan mansikanpoimintareissulle ystävän ja äidin kanssa. Ajeltiin kaunista pikititetä Valimallepäin ja ihasteltiin lehmiä tienvarrella. Keli oli ihan loistaa mansikanpoimintaan, ja itselle marjoja kertyi 10kg. Loppupäivä menikin sitten mansikoita purkittaessa ja pakkasta sulattaessa. Iltasella kävin vielä kaverin kanssa rauhallisella kävelylenkillä.


Sitten päästäänkin jo eiliseen. Olin Imatralla treenaamassa valmentajan kanssa kinttuja. Alunperin ohjelmassa oli tälle viikolle kevyt viikko mutta  päätettiin nyt ottaa vielä kova viikko ja seuraavalle sitten kevennystä. Sainkin vielä edellisen viikon enkkasarjoja pikkasen parannettua kun etukyykyssä tuli 5x65kg ja 8x60kg, ja SJMV:ssa 8x90kg. Aina sitä joku lisätoisto löytyy kun on siinä joku piiskaamassa. Pitää tän viikon jälkeen laittaa koostetusti ylös nuo tämänhetkiset tulokset niin voi sitten seurailla mikä on tilanne kk päästä. Jalkatreenin jälkeen minulle ehdotettiin että jos juoksen vielä Vuoksen lenkin (7,4 km) niin saan palkinnoksi jäätelön ja liukumisen köysiradalla. No, tottakai minä juoksin :D Aikalailla hapokasta touhua sanoisin, kun varsinkin takareiskat oli suhteellisen tukossa. Alkuun tuntu et ei siitä tuu mitään, mutta loppuakohden helpotti ja aikaa meni hommassa alle 50min. Minun reittivalinnalla matkaakin tuli varmaan lähemmäs 8km kun harhauduin matkalla useampaankin otteeseen. Maalissa odotti jäätelö ja köysihommeli!

Päivän päätteeksi päätin jäädä vielä katsomaan koskinäytöksen kun en sitä ole koskaan nähnyt. Aika makeen näköistä oli kyllä livenä tuo nähdä! Suosittelen kyllä jos Imatran suunnalla liikutte. Näytös on joka päivä klo 18.00.Tässä vaiheessa iskikin sitten törkeän huono olo joka jatkui koko kotimatkan. En tiedä oliko kyseessä joku pilaantuneesta safkasta johtuva juttu vai joku lievä lämpöuupuminen. Kotiin päästyäni olo meni kuitenkin ohi runsaalla veden juonnilla ja hetken lepäilyllä. Illalla menin vielä äidin kanssa terassi/baari kierrokselle :D Montaa ei onneksi tullut otettua.

Tänään kävin jo ahkerana torilta hakemassa luomu vihanneksia ja urheilukaupasta tarttui matkaan Asicsin lenkkarit kun vanhat alkaa olla jo ihan puhki kulutettu. Jänskättää miten lenkkeily noilla sujuu kun niitä ei käytännössä ole vaimennettu juuri ollenkaan, eli purulle sopivat mutta kovalla alustalla varmaan kipeytyy polvi heti. No, halusin kuitenkin testata tommosia, ja juoksen sitten purulla vaikka pelkästään. Nyt alkoikin onneksi sataa, eli saatan malttaa siivoilla kämppää hetkisen. Parempi siis irrottautua tästä koneelta ennen kuin on liian myöhäistä!!
Ei kommentteja: