maanantai 25. kesäkuuta 2012

Jussi ja "Makkaransulatus juNpat"

Juhannus meni ja paino nousi kolmisen kiloa vaikka en tällaisena semivegenä makkaraa tai muuta grillimättöä vedellytkään. Muuten Jussi meni taas oikein rauhallisesti, aatto anoppilassa Kotkassa ja lauantaiksi takaisin kotiin päivystämään. Perinteistä poiketen yksi keikkakin osui päivystykselle, tosin sekin peruttiin ennen kuin lähdettiin edes aseman pihasta. No hyvä niin, päästiin rauhassa jatkamaan perheen kanssa leffa ja sauna-iltaa aseman saunaosastolla.

Treenaamassa kävin lauantaina ja sunnuntaina, joten uutta treeniä on nyt eka viikko takana ja vähän jo toista aluillaan. Eilisessä treenissä kipeytyi olkapää aika lailla ilmeisesti kapeasta vinopenkistä, enkä esim pystynyt enää tekemään hammerkääntöä oikealla kädellä...  täytyy muistaa kertoa valkulle jospa noita liikkeitä voisi vähän vaihdella. En ala tässä vaiheessa sen tarkempia treenejä tänne kirjoittaa, mutta lähtötason josta toivottavasti suunta on vain ylöspäin voisin pääliikkeissä ylös näpytellä. Sarjat on siis pääasiassa vielä suht kevyitä:

Penkki: 4x8x50kg
Etukyykky: 3x6x52,5kg
Leuat: 2x3xop/4xop/6xop
Mave:2x4x80kg/4x85kg/4x90kg

Näiden lisäksi ohjelmassa on siis kapeaa vinopenkkiä, kapeaa ja leveää tasapenkkiä, sjmavea vipareita, haboja, vatsoja, pohkeita ja kaikkea semmoista sälää.

Katsellaanpa tuolla n. 3 viikon päästä kun alkaa treenissä uusi kierto että tulokset tästä parantuneet. Luulen että parannusta tulee hyvin, koska aika paljon tuntuisi olevan varaa vielä.

Oman lisämausteen hyvin alkaneeseen ja motivoivaan treeniin tuo eilem iskenyt kesäflunssa :( Nenä vuotaa ja kurkku on kipeänä. Tänään pidänkin sitten lepopäivän salilta ja taidanpa pysyä poissa myös pururadalta, jospa tämä tauti menisi pikaisesti ohitse.

No mutta semmosta tähän viikon alkuun. Viimenen viikko töitä ja sitten alkaa 4 viikon LOMA!!

Ei kommentteja: