perjantai 3. elokuuta 2012

Hyvästi rakkaat reisilihat


Kävin siis tänäaamuna InBody mittauksessa, edellisen kerran kävin moisessa tammikuussa. Mitään suuria muutoksia en odottanut, rasvaa tiesin tulleen vähän lisää ja etukäteen jänskätti miten reidet on ottaneet tuon hölkkäämisen eli onko kintuista paljon palanut lihasta. Myös jalkojen treenaus puntilla on ollut aikalailla vähäisempää kun bodytyylillä treenatessa, sillä käytännössä jaloille on tällähetkellä mukana vaan etukyykky ja SJMV.

Niinhän se sitten mittaus antoi hyvin odotetut tulokset. Kädet ja keskivartalo oli käytännössä täysin samoissa lukemissa mutta jaloista oli lähtenyt lihasta keskimäärin 200g/kinttu... Ja se jos mikä nyt sylettää!! Luulin että olen ihan hyvin valmistautunut kohtaamaan väistämättömän, olen jopa puhunut että olisi vaan hyvä jos saisin jaloista vähän lihasta pois, koska se helpottaisi juoksua ja mm. leuanvetoja. Kun voimatasot kuitenkin kintuissakin on nousujohteiset niin lihasmassan määrällä ei pitäis olla mitään merkitystä.

Siitä huolimatta tuntuu kyllä ihan snadisti paskalta että vaivalla hankitut lihat lähtee vaan kävelemään. Täytyy nyt vaan koittaa asennoitua näihin nykyisiin tavoitteisiin, hyväksyä se että tällä treenillä ei ole tarkoitus kasvattaa kehoa vaan tehdä minusta vahva ja tehokas. Ja täytyy myös heittää tuollaiset InBody mittaukset romukoppaan sillä mitämä minä tässä tilanteessa tuolla kehonkoostumus tiedolla edes teen? En yhtikäs mitään!

Tänään oli myös olkanivelen magneettikuvaus josta sain mukaan läjäpäin nättejä kuvia. Maallikkohan noista ei osaa yhtikäs mitään sanoa, joten on odotettava ensiviikon torstaihin kun minua hoitava kirurgi on taas paikalla ja soittelee sitten näkyikö kuvissa mitään ja mitenkä onkaan sitten jatkon laita.

Semmosta tänne. Nyt kotkaan ja huomiseksi lintsille! Ja illaksi takas VPK:n päivystykseen.

Ei kommentteja: