sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kohti kevyttä viikkoa

Viikon treenit on pulkassa ja samoin myös 3:n viikon kova treenijakso. Ensi viikko on siis kevyttä treeniä, joskin myös leukojen maksimikokeilut siellä on. Olen tässä 3 viikkoa tehnyt ihan perusvoima treeniä päälikkeissä noin 2-8 toiston sarjoja sarjamääriä kokoajan kasvattaen. Hurjasti määrää siis treenit on tahtonut venyä melkein 2 tuntisiksi joka ei tietysti minun kiireisiin aikatauluihin sovi ollenkaan. Apuliikkeitä on siis jäänyt tekemättä.. Sori vaan valmentaja.

Minulla ei oikein ole vertaulukohtaa josta voisin päätellä onko jakso mennyt hyvin, huonosti vai hyvinhuonosti, mutta laitan tähän nyt jotain sarjoja mitä on tullut tehtyä, ehkäpä seuraava jakso on saman tyylinen niin voi sitten vertailla.

Penkki: 6*6*55-60kg
Kapea penkki: 4*9-10*50kg
Leuat op: 10*5-6*op
Leuat lisäp.: 10*2-3*7,5kg ja 6*4*5kg
Jalkakyykky:  6*4*85-90kg
Etukyykky: 4*7*65kg
Mave: 6*6*100kg

Tänään oli VPK:lla uusien sammutusmiesten/oppilaiden perehdytystä. Ensin päällikön kalvosulkeiset ja virven käytön esittelyä ja senjälkeen sain tehtäväksi esitellä autojen kaluston kahdelle raavaalle karvanaamalle. Molemmat olivat onneksi ennestään tuttuja, ettei niin tarvinnut hävetä omaa tietämättömyyttään. Kyllähän minä nyt kaikki perus kaluston tunnen, mutta aika paljon autosta löytyi kaluja joiden käyttötarkoituksesta ei ollut minkäänlaista käryä. Onneksi pojat pääsee vähän asiantuntevampaan oppiin sitten kurssien myötä.

Itse pistin nimen alle EA-kurssi hakemukseen, eli sellainen veisi pari viikonloppua ja muutaman illan ensi kuussa. Sain muistutuksen myös syksyn yksikönjohtaja-, vai onko se nykyään ryhmänjohtaja kurssista, mutta suoraan sanoen viihdyn höökin takapenkillä paremmin kuin hyvin. Olen kuitenkin ollut touhussa mukana vasta vajaa 2 vuotta, ja senverran pihalla vielä touhusta että mielelläni vain otan vastaan ohjeita ja toimin niiden mukaan. Kai se kurssi on jossain vaiheessa käytävä, mutta jos nyt ensin keräisi kokemusta sieltä miehistön puolelta.

FireFit:n lihaskunto ja toimintakykytesti pitäisi suorittaa jossainvaiheessa ensikuuta. Tälläkertaa lähdetään kylmiltään kokeilemaan onnea. Uskoisin että tämä nykyinen treeni nyt senverran on ylläpitänyt myös sarjakestävyyttä että selviän lihaskuntotestistä ainakin viimevuoden tasoisella suorituksella. Oulunmallissakaan ei pitäisi mitään ihmeellistä tulla, mutta on se senverran inhottava jumppa että ei sitä kovin innolla odota kuitenkaan.

Semmosta täällä tänään. Huomenna taas innokkaana töihin..jep jep..

2 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

50 kg:lla kapeaa penaa...!!! Mä oon susta kyl ihan hirveen ylpee!! Ihan huikee kondis sulla!! Tavoite ja unelma pidä varasi, Emmi tulee ;)

Taratin kirjoitti...

Kiitsa Lady :)

Miun normipenkin ja kapean penkin suhde kertoo ehkä enemmän tekniikan puutteesta, kun kovinpaljon ei tuo kapea jälkeen jää.

Ketuttaa kun tää voimailujakso ei nyt jatkunutkaan niistä tuloksista mihin edellinen tossa alkutalvesta jäi. Enhän minä edes kuvitellut että se niin menis, mutta silti :) Seuraavan 3vk pätkän jälkeen pitää kyllä olla jo vanhoissa raudoissa tai en ala!